Ailenizle En Son Ne Zaman Yemeğe Gittiniz? Anadolu Haber Sokakta

Kayseri'de, birçok aile, özel günlerde veya günlük yaşamda dışarıda yemek yemeği tercih ediyor. Kayseri'de hem belediyeler tarafından işletilen sosyal tesisler hem de özel restoranlar, aileler için farklı alternatifler oluşturuyor. Biz de Anadolu Haber olarak vatandaşa aileleriyle en son ne zaman yemeğe çıktıklarını sorduk.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ailenizle En Son Ne Zaman Yemeğe Gittiniz? Anadolu Haber Sokakta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de, birçok aile, özel günlerde ya da günlük yaşamda, belediyeler tarafından işletilen sosyal tesisler veya özel restoranlarda yemek yemeği tercih ediyor. Kayseri'deki sosyal tesisler, belediyeler tarafından sunulan uygun fiyatlı ve kaliteli yemek seçenekleri ile dikkat çekerken, özel restoranlar ise geniş menüleri ile öne çıkıyor. . Biz de Anadolu Haber olarak vatandaşa aileleriyle en son ne zaman yemeğe çıktıklarını ve en çok hangi restoranları tercih ettiklerini sorduk.

İşte cevaplar;

Bir vatandaş, belediye tesislerinin yanı sıra, şehirdeki özel işletmeleri tercih ettiğini belirterek şu ifadelere yer verdi; ‘En son ailecek ne zaman yemeğe çıktık hatırlamıyorum. Genelde özel işletmeleri tercih ediyorum.’

‘Her Pazar Günü Dışarıda Yeriz’

Her Pazar günü ailecek dışarıda yemek yediklerini söyleyen bir vatandaş; ‘Her Pazar günü ailecek dışarı da yemek yeriz. Hem belediye ye ait yerlere de gidiyoruz hem de özel işletmelere de gidiyoruz. İki kişiyiz genelde 800 – bin TL arası hesap ödüyoruz’ diye konuştu.

‘Geçen Sene Gitmiştik’

Ailecek en son geçen sene yemek yediklerini ve belediyeye ait yerleri tercih ettiğini vurgulayan başka bir vatandaş; ‘En son ailecek geçen yıl yemeğe gitmiştik. Ödediğimiz ücret 380 TL’ydi. 5 kişiydik. Genelde belediyeye ait yerleri tercih ediyoruz’ ifadelerini kullandı.

‘Evde Yemek Yemeği Tercih Ediyorum’

Dışarıda yemek yemenin maliyetine dikkat çeken bir vatandaş; ‘En son ailecek dün yemeğe çıktık. Biz kalabalık bir aileyiz. Ortalama 25 – 30 kişiydik. Yemek kişi başı ortalama 300 TL tutmuştu. Çok pahalı buluyorum. O yüzden evde yemeği tercih ediyoruz’ dedi.

‘Sık Sık Dışarıda Yeriz’

Bir vatandaş, dışarıda sık sık yemek yediğini, bunun için bütçelerinin uygun olduğunu belirterek; ‘Eşimle ben varım sadece sık sık dışarda yemek yeriz. Bütçemiz uygun genelde bin – bin 500 TL ödedik’ dedi.