AK Parti aday adayı Akmermer'den Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

7 haziran seçimlerin yaklaşması ile birlikte partililerin aday adayları da milletvekili sıralamasında yer bulmak için çalışmalarına aktif bir şekil de başladılar. Milletvekili aday adayları Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek basının desteğini istediler.

AK Parti aday adayı Akmermer'den Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’ı ziyaret eden AK Parti milletvekili aday adayı Ferhat Akmermer, çalışmalarından bahsederek  bilgiler verdi. Akmermer hedeflerinin içerisinde genç  kitlenin mecliste sesi olacağını belirterek, aday adayı olduğu partinin muhafazakar  demokrat çizgisi olduğunu ve muhafazakar demokrat bir gençliğin oluşması için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Aynı zaman da tüccar olan Akmermer; “Tüccar olma özelliğimizden dolayı esnafımızın, tüccarımızın hem de sanayimizin Ankara’da sesi olmak ve halkın sorunlarıyla bire bir ilgilenmek için yola çıktık” diyerek,  Türkiye’nin bugünkü siyasi ortamına da değindi. Akmermer, aday adayı olduğu partinin çok önemli mesafeler kat ettiğini, o kat edilmiş mesafeleri 2013 e taşıyabilmek için dinamik bir yapıya ihtiyaç olduğunu söyledi. HABER: DUYGU SEVİMLİ