AK Parti'de geri sayım: Adaylar açıklanıyor!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçimlere yönelik AK Parti başkan adaylarının açıklanacağı tarihi duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde….

AK Parti'de geri sayım: Adaylar açıklanıyor!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti büyükşehir belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarihi duyurdu. Çelik, büyükşehirlerin ve bazı şehirlerin ilk bölümünün bu pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacağını, kalan kongrelerin ise ayın 15’inde gerçekleştirileceğini belirtti.

Ömer Çelik, AK Parti'nin kongre takvimini kamuoyuyla paylaştı. Çelik, ‘20 yıldır bu konuda yaptığımız bir sürü şey var. Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığından deneyimleri var. Şimdiye kadar sürdürdüğümüz iyi uygulamaları sürdürmeyi ama aynı zamanda yeni siyasetler gerektiriyor. Belediyecilik geleneğimizin ana esaslarını içeren ve bugünün dünyasına hitap edecek söylemlerin meczedildiği bir beyanname olacak.’ diye konuştu.

AK Parti'de geri sayım: Adaylar açıklanıyor!

Seçim sürecini Cumhur İttifakı'nın genel seçimlerde gösterdiği başarı gibi bir başarıya imza atması için çalışmaların sürdüğünü belirten Çelik, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız ile MHP lideri Sayın Bahçeli ihtiyaç duyduğunda her an yapılabilen, iyi bir istişarenin yapıldığı, ihtiyaç olduğu anında görüşme trafiği oluyor.' dedi.