AK Parti eski milletvekilinden ilgi çeken paylaşım: 'Sen bana Kayseri 'de yapılanları yaşasan...'

24 'üncü dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, Batı medyasının 'koltuk skandalı ' olarak tanımladığı AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen 'in Cumhurbaşkanı Külliyesi ziyaretindeki oturma şekline dair ilgi çeken bir tweet attı. Gündeş Bakır tweetinde, 'Bu ne ki? Sen bana Kayseri'de 4 yıl boyunca yapılanları yaşasan...' dedi.

AK Parti eski milletvekilinden ilgi çeken paylaşım: 'Sen bana Kayseri  'de yapılanları yaşasan...'

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen 'in 3 gün önce gerçekleştirdiği Cumhurbaşkanı Külliyesi ziyaretinde, Leyen 'e Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın yanında yer verilmeyip koltukta yer verilmesi Avrupa’da eleştirilere neden oldu. Batı medyası durumu, 'koltuk skandalı ' olarak tanımladı.

"BACIM ALIŞIRSIN..."

Dişişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu 'nun da, Türkiye ile ilgili çok ağır ithamlarda bulunulduğunu dile getirdiği konuyla ilgili olarak, 24 'üncü dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır 'ın attığı tweet de ilgi çekti. Gündeş Bakır, tweetinde, "Bacım alışırsın. Bu ne ki? Sen bana Kayseri’de 4 yıl boyunca yapılanları yaşasan demek oturup hüngür hüngür ağlayacaksın! Beni oturduğum koltuktan erkeklere yer vermem için kaldırmaya kalkarlardı! “Oraya erkek milletvekiller oturacak” derlerdi. Sana yine koltuk vermişler." ifadelerinde bulundu.

Selma Kara