Ak Parti Kayseri'de Moraller Bozuk - Kalemiz Böyleyse...

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından hafta sonu düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı, pek çok tartışmayı da beraberinde getirdi. Kooperatif mağdurlarının Elitaş'a tepki göstermesi bir yana, AK Partili Metiner'in, 'katılımın azlığı ve heyecanın olmadığı' yönündeki mesajları, moralleri bozdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Ak Parti Kayseri'de Moraller Bozuk - Kalemiz Böyleyse...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hacılar İlçesi’nde gerçekleştirilen AK Parti Kayseri İl Danışma Meclisi Toplantısı’na Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın yanı sıra milletvekilleri, belediye başkanları ve parti teşkilatları katıldı. Toplantı öncesinde Kayseri’deki kooperatif mağdurlarının yaptığı eylem, sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Ak Parti Kayseri'de Moraller Bozuk - Kalemiz Böyleyse...

Kooperatif mağdurları toplantının yapılacağı salonun dışında beklerken AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç alana giriş yaptı. Araçtan inen Elitaş’ı partili gençler meşalelerle karşılarken, mağdur vatandaşlar da sorunlarını Elitaş’a iletmek istedi. Elitaş’ın beklemeden salona girmesinin ardından kooperatif mağdurları Elitaş’a tepki gösterdi. Çevik Kuvvet ekipleri vatandaşların önüne keserken vatandaşlarda, ‘Mağdurlar burada iktidar nerede?’ şeklinde slogan attı.

Tepkilerin artması üzerine Elitaş, mağdurlarla ayrıca görüşeceğini açıkladı. Toplantıdan sonra mağdurların temsilcileri ile görüşen Elitaş, sorunu çözmek için çalışma yapacaklarını kaydetti. 

Ak Parti Kayseri'de Moraller Bozuk - Kalemiz Böyleyse...

AK Parti İl Danışma Meclisi ile ilgili farklı bir değerlendirme ise 2 dönem AK Parti’de milletvekilliği yapan Yeni Şafak Yazarı Mehmet Metiner’den geldi. Sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapan Metiner, uyarı yaptı ve acil olarak gereken tedbirlerin alınmasını istedi.

İşte Metiner’in, o paylaşımı

“AK Parti’mizin kalelerinden biri olan büyükşehir illerimizden birinde yapılan il danışma toplantısının fotoğrafları gönderildi bana az önce. Parmakla sayılacak kadar az sayıdaki topluluğu gördükçe içim acıdı. Üzüldüm. Büyükşehir belediyesi yıllar yıldır bizde. Her dönem bakanları olan ve hâlihazırda da üst düzey bir parti yöneticisi olan güzide bir ilimiz. Gerçi son yerel seçimde fena halde oy kaybına uğradı. İl danışma toplantısına katılanların sayıca azlığına değil sadece heyecan yokluğuna da üzülmemek elde mi? Kimse bahanelerin ardına sığınmasın. Ötesini demek istemiyorum. Onca anlı-şanlı insan millette ve teşkilatta güçlü bir heyecan ve coşku oluşturamıyorsa oturdukları o makamları ve sahip oldukları o ünvanları hak etmiyorlar demektir. O kalemiz olan ilde durum böyleyse… Acilen ne lazımsa yapılmalı gayrı… Millete tepeden bakanlarla değil gerçekte milletin gönlünde taht kurmuş milletin hasbi adamlarıyla yol yürünmeli… Eş-dost-ahbap-çavuş ilişkileri son bulmalı…"