AK Parti'nin değişmez ismi oldu!- Tüm yönetimlerde o var!

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nın yeni yönetim listesinde yer alan sürpriz isimlerin yanı sıra dikkat çeken bir isim daha yer alıyor. Listede yer alan o isim AK Parti'nin değişmez ismi oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

AK Parti'nin değişmez ismi oldu!- Tüm yönetimlerde o var!

Genel Merkez kararıyla AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’na atanan Fatih Üzüm’ün yeni yönetim listesi belli oldu. Önemli isimlerin yer aldığı listede bir isim AK Parti’nin değişmez ismi oldu. O isim AK Parti Kayseri’nin tüm yönetimlerinde yer aldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

O isim AK Parti'nin değişmez ismi oldu!

Adalet ve Kalkınma Partisi Kayseri İl Başkanlığı görevine getirilen Fatih Üzüm, yeni yönetimi belirlemek için ince eleyip sık dokudu. Yaklaşık 350 kişilik liste ile birebir görüşmeler gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Üzüm, belirlediği yönetim listesini genel merkezin onayına sunmuştu. 

O isim AK Parti'nin değişmez ismi oldu!

O liste bugün onaylandı. Listede yer alan sürpriz isimlerin yanı sıra Abdulkerim Yalçın ismi özellikle dikkat çekti. Yalçın bundan önceki dönemlerde de AK Parti Kayseri İl Yönetim Kurulu listelerinde yer almıştı.

Abdulkerim Yalçın AK Parti’nin Mahmut Cabat döneminde gençlik kollarında görev yapmıştı. Yalçın, Cabat döneminden sonra da AK Parti Kayseri yönetimlerinin hepsinde yer aldı.