AK PARTİ'NİN EN BÜYÜK KOZU ÖZHASEKİ

Erdoğan ve Bahçeli'den gelen 'Yerel seçimde ittifak yapmayacağız' açıklamasının ardından bütün partiler İstanbul ve Ankara'ya odaklandı.

AK PARTİ'NİN EN BÜYÜK KOZU ÖZHASEKİ

ALIRSAK ÖZHASEKİ İLE ALIRIZ
 
MHP’nin Ankara’da eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i aday göstereği iddiaları sonrası CHP’den Mansur Yavaş açıklaması geldi. Ankara kulislerinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi adaylığına neredeyse kesin gözle bakılıyor. AK Parti’de Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndaki hizmetlerine dikkat çekilerek, “Eğer Ankara’yı alacaksak ancak Özhaseki ile alırız” cümlesi tekrarlanıyor.
 
KÜLLİYEDE ÖZEL GÖRÜŞME
 
CUMHURBAŞKANLIĞI Külliyesi’nde Başkan Recep Tayyip Erdoğan, mart ayında yapılacak yerel seçimlere ilişkin Çelik, Kurtulmuş ve Özhaseki ile bir araya geldi. Erdoğan, akşam saatlerinde basına kapalı gerçekleşen toplantıda, AK Parti’nin 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerine ilişkin çalışmalarını ele aldı. Erdoğan’ın ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısında, “ittifak”a ilişkin konuşmasını da değerlendirdiği öğrenildi. HM