Akar'ın temposu düşmüyor... Bakanlık ve adaylığı bir arada götürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabinedeki bakanlara Milletvekili Adayı olarak yeni görev yerlerini tevdi etmesinin ardından soluğu memleketi Kayseri'de alan Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ilk günden bu yana seçim çalışmalarına aralıksız ve yüksek tempoda devam ediyor. Kayseri'de hem Ankara'daki Bakanlık faaliyetlerini hem de seçim çalışmalarını eşzamanlı olarak yürütüyor.

Akar'ın temposu düşmüyor... Bakanlık ve adaylığı bir arada götürüyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bakan Akar Kayseri’ye geldiği süre zarfında dikkat çeken temaslarda ve görüşmelerde de bulundu. Bir gün Moskova’da tahıl görüşmelerine başkanlık ederken, diğer gün Kayseri esnafıyla buluştu. Bir gün Ukrayna Altyapı Bakanı Kubrakov ile Kayseri’de çok kritik bir görüşme yaparken diğer gün bir ilçe de hemşehrileriyle bir araya geliyor. 

Bakan Akar seçim çalışmalarına yüksek tempoda devam ediyor

AK Parti İl Teşkilatı’nı sürükleyen tarzıyla hem partisinin çalışmalarına hem de vatandaşın duruşuna bir aksiyon katan Bakan Akar, Kayseri’nin dört bir yanında heyecan ve coşkuyla karşılanıyor. Ara sokağa da girse, konferans salonunda da konuşsa binlerce kişi etrafını sararak Hulusi Akar’la konuşuyor fotoğraf çektiriyor ve destek sloganları atıyor. 

Bakan Akar seçim çalışmalarına yüksek tempoda devam ediyor

“Teröristlerin korkulu rüyası”, “Kayseri’nin Erciyes’i”, “Türkiye’nin Gururu” gibi sloganlarla karşılanan Bakan Akar, programlarını da kentteki hemen her kesime ulaşacak şekilde planlayıp uyguluyor. Sabahın erken saatlerinde çalışmalarına başlayan Bakan Akar, gün içinde işçilerle, esnafla, parti teşkilatlarıyla, öğrencilerle, ilçelerdeki vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Gece yarısına doğru sürpriz bir şekilde gençlerin uğrak yeri olan kafelere giderek onlarla sohbet edip yeni ufuklar çiziyor. 

Bakan Akar seçim çalışmalarına yüksek tempoda devam ediyor

KAYSERİ ÇEKİM MERKEZİ OLDU

Bakan Akar ayrıca Kayserili hemşehrilerini de ünlü isimlerle buluşturmaya özen gösteriyor. Bakan Akar, TOGG’un CEO’su Gürcan Karakaş’ı Kayserili gençlerle buluşturarak bu önemli ismin tecrübelerini ve vizyonunu kente taşıdı. 

Ünlü Yapımcı Mehmet Bozdağ ile Al Sancak ve Kuruluş Osmanlı dizilerinin oyuncularını da kente davet eden Bakan Hulusi Akar, Kayserili vatandaşların ünlü isimlerle buluşmasını ve onların tecrübelerinden faydalanılmasını sağlıyor. 

Bakan Akar seçim çalışmalarına yüksek tempoda devam ediyor

PİKNİK ALANINDA BİLE “İZDİHAM” DENİLECEK COŞKUYLA KARŞILANIYOR

Hulusi Akar’ın Kayseri’deki seçim çalışmaları vatandaştan da yoğun ilgi buluyor. Piknik alanına yaptığı kısa bir ziyaret bile neredeyse izdihama neden oluyor. Kayserili vatandaşların bu sevgisi de ulusal televizyonların dikkatini çekiyor. Sosyal medyada “Miting alanı değil, piknik alanı” denilerek CHP ve İYİ Parti’nin Kayseri’de toplayamadığı kalabalığı Hulusi Paşa’nın tek başına piknik alanınında topladığı yorumları gündemin ilk sırasında yer alıyor. 

Bakan Akar seçim çalışmalarına yüksek tempoda devam ediyor
Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri’deki seçim çalışmalarına çok yönlü şekilde devam ederken, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerde AK Parti’nin de Hulusi Akar etkisiyle Kayseri’de güçlü bir mesaj vermesi bekleniyor.