Akaryakıta çifte zam geliyor!

Akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar devam ederken bir zam haberi daha geldi. Elde edilen bilgilere göre akaryakıta çifte zam geliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Akaryakıta çifte zam geliyor!

Petrol fiyatlarında yaşanan fiyat artışı akaryakıt fiyatlarına da yansıyacak. Elde edilen bilgilere göre benzin ve motorine zam bekleniyor. Önümüzdeki günlerde gelecek çifte zam tabelalara yansıyacak.

Akaryakıtta tabelalar önümüzdeki iki gece yarısında peş peşe değişecek. Benzin ve motorine beklenen zam bu gece yarısından ve yarın gece yarısından itibaren geçerli olacak.

Brent petrol ve dövizde yaşanan fiyat değişiklikleri araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatları ve döviz kuru değişimleri baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanmaktadır. Bu hesaplamalar sonucunda ortaya çıkan fiyatlar, dağıtım firmaları arasındaki rekabet ve serbest piyasa koşulları nedeniyle şirketler ve şehirlerarasında küçük değişiklikler göstermektedir.

Benzin ve motorine zam!

Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre 9 Ekim Çarşamba (bugün) gece yarısından itibaren motorine 1 TL 55 kuruşluk zam beklenirken, 10 Ekim Perşembe gece yarısından itibaren 1 TL 26 kuruşluk benzine zam bekleniyor.

Yapılacak zamla birlikti 43,93 TL olan benzinin fiyatı 45,19 TL olacakken, 43,83 TL olan motorinin fiyatı ise 45,37 TL olacak.

Kayseri’de güncel akaryakıt fiyatları

Benzin: 43,93 TL
Motorin: 43,82 TL
LPG: 25,30 TL