Akıllara Mert Nobre geldi - Kayserispor - Spor haberleri

Kayserispor'un Haitili futbolcusu Duckens Nazon, Türk bayraklı kıyafetiyle gönülleri bir kez daha fethetti. Nazon'un yaptığı anlamlı paylaşım sosyal medyada büyük beğeni topladı. Bu hareket, Mert Nobre'yi hatırlattı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde..

Akıllara Mert Nobre geldi - Kayserispor - Spor haberleri

Kayserispor’un Haitili golcüsü Duckens Nazon, öyle bir poz verdi ki görenler 'helal olsun bu adama' dedi. Üzerinde Türk bayrağı taşıyan kıyafetiyle sosyal medyada paylaşım yapan Nazon, büyük beğeni topladı. Nazon’un bu paylaşımı kısa sürede büyük beğeni ve paylaşım aldı. 

Sosyal medyada en çok Nazon konuşuldu

Nazon, geçtiğimiz hafta Gaziantep FK maçında gol atamasa da takım arkadaşı Miguel Cardoso’ya harika bir asist yapmıştı. Nazon’un performansında önemli bir artış olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Haitili golcüye Hatayspor maçında büyük iş düşüyor.

Akıllara Mert Nobre geldi - Kayserispor - Spor haberleri

Nazon’dan 'Türk Bayrağı' paylaşımı büyük beğeni topladı

Nazon’un Türk bayrağı kıyafetiyle yaptığı paylaşım, Birçok sporsever tarafından “çok güzel hareketler bunlar” olarak yorumlandı Nazon’un Türkiye’ye duyduğu sevgiyi hikayesinde paylaşması da, “Bizden biri. Helal olsun Nazon’a. Türk değil ama gönlü Türkiye için atıyor” gibi yüzlerce yorum aldı. Kayserispor'un efsane futbolcusu Mert Nobre de Türk bayraklı yaptığı yorumlarla gönüllerde yer tutmuştu. Tecrübeli spor adamı Marcio Nobre, Türkiye sevgisinden dolayı adını da Mert Nobre olarak değiştirmişti. 

Akıllara Mert Nobre geldi - Kayserispor - Spor haberleri

Kayserispor'da büyük iz bırakmıştı

Türkiye'de Fenerbahçe ve Beşitaş'ta forma giyen Mert Nobre'nin yolu Kayseri'den de geçmişti. Nobre, uzun bir dönem Kayserispor forması da giydi. Toplamda 54 maça çıkan Brezilyalı, birbirinden güzel 21 gole imza atmıştı.