Akın akın Kayseri'ye gelecekler - Kayseri sallanacak!

Ünlü şarkıcılar Ekim ayında adeta Kayseri'ye akın edecek. Belirlenen etkinlik takvimine göre neredeyse her hafta olacak şekilde konser düzenlenecek. Sanatçılar adeta Kayseri'yi sallayacaklar!

Akın akın Kayseri'ye gelecekler - Kayseri sallanacak!

Kayseri, Ekim ayında birbirinden ünlü şarkıcıların konserleriyle unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Belirlenen etkinlik takvimine göre, neredeyse her hafta gerçekleşecek konserler sayesinde şehirde festival havası yaşanacak. Ünlü sanatçılar eşsiz yorumlarıyla Kayseri'yi sallayacak!

Müzikseverlerin merakla beklediği isimler arasında pop müziğin sevilen yıldızları ve rap müziğin ünlü isimleri de yer alıyor. Bu etkinlikler, sadece Kayseri halkını değil, çevre illerden de binlerce vatandaşın kenti ziyaret etmesine neden oluyor.  

Kayseri'de Ekim ayında yapılacak konserler ve bilet ücretleri şöyle;

3 Ekim - Block3 Konseri 

'Vur', 'Yaptırıcaz Tırnaklarını' ve 'Affetmem' gibi hit şarkılarıyla son döneme damgasını vuran sanatçı BLOK3 Wyndham Grand Kayseri'de sahne alacak. 

Bilet fiyatlari şöyle; Sahne önü VIP -750 TL, Genel Giriş 400 TL

12 Ekim - Derya Uluğ Konseri

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Derya Uluğ, Kayseri’de ilk kez sahne alacak. Erciyes Kültür Merkezi’nde (EKM) konser 12 Ekim tarihinde gerçekleşecek.

Bilet fiyatları da, 690-2500 TL arasında konuma göre farklılık gösteriyor.

17 Ekim – Mert Demir Konseri

Kendine özgü tarzıyla son zamanlarda adından söz ettiren Mert Demir, EKM Açıkhava’da hayranlarıyla buluşacak.

Bilet fiyatları; 549 – 999 TL arasında değişiklik gösteriyor. Bilet fiyatlarının iki kategorisinde ise biletler şimdiden tükendi.

18 Ekim – Gökhan Özen Konseri

Gökhan Özen uzun bir aradan sonra Kayserili sevenleriyle EKM’de bir araya gelecek.

Gökhan Özen’in konser bilet fiyatları ise 550 ila 3 bin 600 TL arasında değişiyor. Özen’in konseri için birçok kategoride biletler tükendi.

18 Ekim – Hüsnü Arkan Konseri

2010 yılında Ezginin Günlüğü grubundan ayrılan Hüsnü Arkan, unutulmaz bestelerini ve sesini Kayserili sevenleri ile Kadir Has Gösteri ve Sanat Merkezi’nde buluşturacak.

Bilet fiyatları şöyle; 1. Kategori – 880 TL, 2. Kategori 660 TL

20 Ekim – Serdar Ortaç

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç, EKM’de Kayserili sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Ortaç’ın bilet fiyatları, 560 ila 3 bin 600 TL arasında değişiklik gösteriyor.