Akkışla'da Birlik Çağrısı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti ilçe kongrelerine katılmayı sürdürüyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Akkışla'da Birlik Çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti ilçe kongrelerine katılmaya devam ederken, Başkan Büyükkılıç bu kapsamda katıldığı AK Parti 8. Olağan Akkışla İlçe Kongresi’nde 'Kimseyi dışarda bırakmıyorum. Herkesi bağrıma basıyorum' dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti 8. Olağan Akışla İlçe Kongresi’ne katılarak partililerle buluştu. Coşku ile yapılan kongrede Büyükkılıç, AK Parti ve AK Partili belediye ile Akkışla’nın 5 yılda neredeyse 15 yıllık hizmet aldığını ifade ederek, belediyelerde hizmetlerin aratarak devam edeceğini dile getirdi.

Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayan AK Parti 8. Olağan Akkışla İlçe Kongresi’ne Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri, Murat Cahid Cıngı, S. Bayar Özsoy, AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü ve AK Parti Önceki Dönem Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı, parti teşkilatı, ilçe yönetimi ve ilçe sakinleri katıldı.

Kayseri Büyükşehir belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kongrede yaptığı konuşmada Akkışla’nın kendileri için çok önemli ve gurur kaynağı olduğunu belirterek, insanların hayırlısının insanlara hizmet eden olduğunu kaydetti. Belediyeciliğin AK Parti’nin işi olduğunu vurgulayan Büyükkılıç, milletvekilleri, bakanlar ve en başta Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde hizmete hazır olduklarını dile getirdi. 

Başkan Büyükkılıç çalışma ve dayanışma vurgusu yaparak, çok daha fazla çalışacaklarına işaret etti. Büyükkılıç’ın partililer tarafından sözleri sık sık tezahüratlarla kesilerek, birlik mesajları verildi.

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı, S. Bayar Özsoy ve AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm de kongrenin berekete vesile olması temennisinde bulunarak, hizmet yarışının devam edeceğini paylaştı.

Başkan Büyükkılıç, kongrede yeni seçilen AK Parti Akkışla İlçe Başkanı seçilen Halil Ufuk Burak’ı tebrik ederek, hizmetlerinde başarılar ve kolaylıklar temennisinde bulundu.