Aktar İçöz, bulduğu formül ile kanser hastalarına umut oldu

Yaklaşık 6 yıldır üzerinde çalıştığı bitkisel formülden netice aldığını ifade eden Aktar Abdullah İçöz, 4 yıldan bu yana kanser hastaları üzerinde olumlu sonuç aldığını iddia etti. İçöz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu formülü duyması halinde bunun değerlendirilmesi noktasında kayıtsız kalmasının mümkün olmadığını söyledi.

Aktar İçöz, bulduğu formül ile kanser hastalarına umut oldu

Konuya ilişkin verdiği bilgilerde İçöz, Kayseri’deki gerek özel gerekse resmi hastanelerin birçoğundaki kanser hastalarına bulduğu formülü uygulayarak, destek kürleri ile tedavisine yardımcı olarak kanseri büyük ölçüde bertaraf etmeyi başardığını ve bunun belgelerle sabit olduğunu ifade etti. Aktar İçöz konuya ilişkin şu bilgileri paylaştı; “Yaklaşık 6 yıldan beri ben bu olayın üzerinde çalışıyorum. 4 yıl önce kanserli hücreleri yok etmeyi başardım. Mesleğim gereği bana müracaat eden her türlü kanser hastasına benim bulduğum, geliştirdiğim solüsyonu tesviye ettim. Ben tüm hastalara şunu söyledim, 2 ay düzenlice kullanın daha sonra müracaat edin. Bu şekilde tavsiyeme uyan bütün hastalar, yüzde 95 oranında, net olarak söylüyorum. Kullandılar, doktorlarına gittiler ve şu an masamda duran sonucu getirdiler. En son hastanın durumu şu oldu; 2 buçuk ay önce akciğer, karaciğer, pankreas dördüncü evrede, yani kanserin son evresidir bu ve hastanın kalın bağırsağında, yani kolonunda 12 santim çapında bir kötü huylu kitlesi var. Bu hastamızı ameliyat için açarlar fakat doktorlar durumu görünce hiç müdahale etmezler kaldırırlar. Hastayı evine gönderirler ve yakınlarına yaklaşık 5 ile 6 ay arasında bir ömrü var. Bir vesile ile benim destek sağladığım bir hastamdan duymuşlar, bana ulaştılar. Hastayı ziyaret ettim, konuştum ve ben hastaya geliştirdiğim solüsyonu verdim. Şu an masamda duran raporlar 2 ay sonrasının raporları, yani solüsyonu iki ay kullandıktan sonrakinin raporu. Bu raporda aynen şunlar yazıyor; akciğer, karaciğer, pankreas temiz, kötü huylu olan kitlenin boyu da bir buçuk santime düşmüş. Belgeli bakın. Hastanenin adı falan var. Kayseri’deki önemli bir özel hastanenin raporu bu. Diğer hastaların başka resmi hastanelerden de sonraki raporları var elimde. Yani raporlarla, belgelerle kanıtlıdır kanseri giderdiği. Bu süre içerisinde yataktan kalktı, 13 kilo aldı, zaman zaman beni ziyaret ediyor. Bu, destek olduğum ve şifa bulan birçok kanser hastasından biri.”
 
“DOKTORLAR, KURUMLAR İLGİSİZ, BUNA ANLAM VEREMİYORUM”
 
Kansere çare bulduğunu ve bunu belgelerle kanıtladığını iddia eden İçöz, buna rağmen doktorlardan ve müracaat ettiği kişi ve kurumlardan beklediği ilgiyi göremediğinden yakındı. Konuyu doktorlara taşıdığında şaşırtıcı bulduklarını söyleyen ancak destek noktasında hiç ilgi göstermediklerini dile getiren İçöz, durumu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dolaylı yollardan ilettiğini bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bunu bilmesi durumunda kesinlikle kayıtsız kalmayacağına inandığını ifade eden İçöz, iletisinin sistemde takıldığını düşündüğünü ve Cumhurbaşkanına ulaşmadığını tahmin ettiğini vurguladı. Cumhurbaşkanlığından konunun Sağlık Bakanlığı’na iletildiğine yönelik mail geldiğini de dile getiren İçöz, Sağlık Bakanlığı’nın kendinden bu solüsyonun laboratuar çalışmalarını yapmasını ve dosya haline getirilmesini talep ettiklerini, bunun ise 1 buçuk milyon liralık bir masrafı olduğunu bildirdi. Bu maddi gücün kendinde bulunmadığını söyleyen İçöz, ortada ciddi bir konu, ciddi bir çözüm olmasına rağmen başvurdukları kurum ve kişilerde bir sessizlik hakim olduğunu sözlerine ekledi ve alanında uzman, tanınmış doktorların dahi buna tanık olmasına rağmen ilgisiz olduğunu söyledi. Bu sessizliğe anlam veremediğini de dile getiren İçöz, konunun Cumhurbaşkanının kendisine intikal etmesi halinde değerlendirmemesinin mümkün olmadığını aktardı. İçöz ayrıca, konuyu Bakan Mehmet Özhaseki’ye, İl Sağlık Müdürlüğü’ne de ilettiğini, 10’dan fazla onkoloji uzmanı ile de görüştüğünü ve hiçbirisinden de ses çıkmadığını sözlerine ekledi.
 
“12 DAKİKADA SİNÜZİTİ GİDERDİM, 18 SANİYEDE KANAMAYI DURDURAN SOLÜSYONU YAPTIM”
 
Kanser tedavisine destek olmaya yönelik kürlerin yanında sinüzit ve kanamayı gidermeye yönelik de formüller geliştirdiğini ifade eden İçöz, “Sinüziti, geliştirdiğim formül ile 12 dakikada gideriyorum. 2 buçuk yıl önce 18 saniyede kanamayı önleyen solüsyon da geliştirdim. İstanbul’da Rus menşeli bir ilaç firmasının dikkatini çekti. Beni İstanbul’a davet ettiler. Gerekli görüşme ve çalışmalar yapıldıktan sonra bu insanlarla ortak bir şirket kurduk. O firma yaklaşık 2 milyon liraya yakın bir masraf ederek o kanama durdurucu solüsyonun ruhsatını aldı. Fakat yine anlam veremediğim bir şekilde imalata geçmedi. Oysa bu firmanın bu ilaç konusunda ben toplamda 300 milyon liralık bir talep aldığını da duydum. Ama hiçbir Türk firması sahip çıkmadı buna. Kanser ile ilgili keşfettiğim formülün de aynı akıbete uğramasından korkuyorum” şeklinde konuştu.
 
“1 AY İÇERİSİNDE LÖSEMİYİ GİDERECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM!”
 
Kanser için geliştirdiği formüller içerisinde lösemide de başarılı olacağına inandığını ifade eden İçöz, “1 ay içerisinde lösemiyi giderebileceğimi iddia ediyorum. Bu konuda tecrübem olmadığı için daha açık konuşamayacağım ama bir lösemi hastası bana müracaat ederse destek kürü ile 1 ayda hastalığı ortadan kaldıracağımı düşünüyorum” ifadelerinde bulundu. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ