Aktaş: 'Kasaplar etlerin günlük takibini iyi yaparlar'

Kayseri Şeker Et firma sorumlusu Hasan Aktaş, kasapların günlük et takiplerini hassasiyetle yaptıklarını ifade ederek, et almayı tercih eden vatandaşlara kasapların bu özelliğinden faydalanmaları tavsiyesinde bulundu.

Aktaş: 'Kasaplar etlerin günlük takibini iyi yaparlar'

Konu ile ilgili olarak görüşlerini ve bilgilerini paylaşan Aktaş; “Kasaplar etlerin günlük takibini iyi yaparlar taze et olur her zaman etlerin görselliğini tazeliğini ve et sirkülasyonunu sürekli kontrol ederler” diyerek şunları dile getirdi: “Bu sektör gıda sektörünün apayrı bir koludur. Kalite ve hijyen daha ön plandadır ve bu yüzden kasap dükkanları et alma konusunda tercih sebebidir. Kasapların müşteriye karşı sorumlulukları vardır. Kasaplar en başta müşterinin her isteğine cevap verebilmelidir.”
 
“ÇAĞIN GEREKTİRDİĞİ PROFİLE UYMALI”
 
Paylaştığı görüşlerinde her müşterinin her isteğine cevap verebilmenin gerekliliğine değinen Aktaş; “Müşteri kişiye, firmanın ismine, tezgahına, kalitesine bakar doğal olarak. Bizce de bunları karşılamanız,  güzel görünmeniz gerekir a dan z ye. Günlük olarak saçın, sakalın düzgün olması müşteri algısı için çok önemlidir. Biz de firma olarak kesinlikle hizmeti ön plana koyuyoruz. Her müşterinin her isteğine cevap verebilmeniz gereklidir. Görsellik ve çeşitliliği sağlamak zorundasınız. Burada önemli olan çağın gerektirdiği profile uymakla olur” ifadelerinde bulundu. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ