Aleyna Tilki kulüpte Gesi Bağları rüzgarı estirdi!

Ünlü Şarkıcı Alyena Tilki söylediği şarkıylarıyla müzik gündemine damga vurmaya devam ediyor. Kayseri'nin meşhur türküsü Gesi Bağları'nı seslendiren Tilki dinleyicilerinden tam not alırken istek parçalar arasında en çok talep edilenlerde Gesi Bağları yer alıyor. Genç şarkıcı bu kez de yoğun istek üzerine bir kulüpte Gesi Bağları'nı seslendirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Aleyna Tilki kulüpte Gesi Bağları rüzgarı estirdi!

Küçük yaşlarda müzik dünyasına atılan ve küresel çapta ses getiren şarkıcı Aleyna Tilki şarkılarıyla top listelerinde zirveyi oynuyor. Kariyerinin ilk gününde Gesi Bağlarını seslendirerek kulakların pasını silen Tilki sahne aldığı bir kulüpte yoğun istek üzerine Kayseri'nin meşhur türküsünü seslendirdi.

Aleyna Tilki'nin Cevapsız Çınlama, Sen Olsan Bari ve arabesk müzikte de Aleyna baba tanımıyla seslendirdiği Başıma Belasın, Yalan, Dipsiz Kuyum şarkıları milyonlarca kişi tarafından dinleniyor. 

Aleyna Tilki kulüpte Gesi Bağları rüzgarı estirdi!

Tilki son dönemde çıkardığı şarkılarla da beğeni toplarken son olarak Dedublüman ile Tilki'nin ortak çalışması ''Sana Güvenmiyorum'' şarkısından kesitler sosyal medyada heyecan uyandırdı. Şarkıyı beğenen büyük bir kitle buunuyor ve 25 Ekim'de tüm platformlardan yayınlanmasını bekliyor.

Övünmek gibi olmasın ama...

Aleyna Tilki sahne aldığı bir kulüpte katılımcılları adeta coşturdu. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler kısa sürede etkileşim aldı. 

Kulübe genç şarkıcıyı dinlemeye gelen hayranlar Tilki'den Gesi Bağları'nı söylemesini talep etti. Yoğun istek üzerine Tilki, Kayseri'nin meşhur türküsünü seslendirdi.

Aleyna Tilki kulüpte Gesi Bağları rüzgarı estirdi!

Kulüpte türkü söylemeyi ilginç bulan Tilki tebessüm ederek, ''Yani şimdi övünmek gibi olmasın Allah vergisi bir sesimiz var. Herhangi bir enstrümana da ihyiyaç duymuyorum. Salonu yıkmak için sesim yeter bence. sizi kırmayacağım söyeyeceğim ama kulüpte de gesi bağlarını söyemek bilmiyorum. Telefon ışıklarını da açtığımıza göre başlayalım'' ifadelerini kullandı.

Ünlü Şarkıcı Aleyna Tilki'nin hayranları Gesi Bağları türküsünün yerinde söylemesini ve genç şarkıcının en kısa zamanda Kayseri'de de konser vermesini istiyor....