Ali Çamlı'dan dikkat çeken 'Kaos' açıklaması!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Konyaspor maçı sonrası Sarı-Kırmızılı takımın şehir için kalıcı bir değer olduğuna vurgu yaptı, Çamlı, genel kurul hakkında neler söyledi? Ayrıntılar KAyseri Haberi'nde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ali Çamlı'dan dikkat çeken 'Kaos' açıklaması!

Kayseri Anadolu Haber olarak Kayserispor'un Konyaspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı takip ettik. Spor Müdürümüz Hakan Çiftci, Konya'ya giderek, Sarı-Kırmızılı takımı yakından analiz etti.

Çamlı: Bu takıma hizmet eden yalnızca ben değilim

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Konyaspor ile 0-0 berabere sonuçlanan maçın ardından önümüzdeki hafta yapılması planlanan genel kurul toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çamlı, Kayserispor’un hem saha içinde hem de saha dışında şehrin göz bebeği olduğunu vurgulayarak, "Kayserispor büyük bir camiadır ve şehrimizin çok değerli bir incisidir. İsimlere takılmadan, bugün biz varız, yarın başkası olabilir. Bu takıma hizmet eden yalnızca ben değilim, binlerce insan bu yolda emek vermiştir" dedi. 

Ali Çamlı'dan dikkat çeken 'Kaos' açıklaması!

Ali Çamlı devam edecek mi? 

Çamlı, herhangi bir polemik yaratma niyetinde olmadığını ve Kayserispor’a hizmet etmenin bir şeref olduğunu ifade ederek, "Bu hizmetin devamı gerekiyorsa, biz de devam ederiz. Ancak yeni yiğitlerin bu göreve gelmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu. 

Çamlı: Stres yok, kaos yok

Başkan Çamlı, takımın geleceği hakkında umut dolu sözler sarf ederek, "Stres yok, kaos yok, ama bundan sonra iyi bir Kayserispor var. Hep birlikte bu takıma kenetlenelim," konuşmasını bitirdi.