Ali Çamlı'dan sert sözler! Kayserispor'un başarısını istemeyen kimler?

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, maç sonrası Gazeteci Azim Deniz'in sorularını yanıtladı. Başarılı oyuncu grubunu kutlayan Çamlı, hakem kararlarına olan tepkisini dile getirdi. Kayserispor'un başarısını istemeyen kimler? Tüm ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ali Çamlı'dan sert sözler! Kayserispor'un başarısını istemeyen kimler?

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Kasımpaşa maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Başkanı Ali Çamlı, gazeteci Azim Deniz'in sorularını yanıtladı. Kayseri Anadolu Haber'e özel açıklamalarda bulunan Çamlı, Kayserispor'un başarısız olmasını isteyenlerin olduğunu söyledi ve sert tepki gösterdi. 

Hakem normalde penaltıya inanmamıştı

Çamlı, maçın heyecan verici anlarını ve ekibinin başarılı bir şekilde çalıştığını vurgulayarak, "Kayserispor ne kadar iyi olduğunu tüm futbolseverlere gösterdi. Daha da iyi olabiliriz" dedi. Maçta verilen penaltı kararına da değinen Başkan, hakemlerin VAR sistemi kullanma şekillerini eleştirdiklerini dile getirerek, ‘Maçtan gözümüzü alamadık. Bir takım şeyleri doğru yapınca Kayserispor’un neler yapabileceğini tüm futbolseverler izledi. Bunun daha iyisini yapa bilir miyiz? Evet yapabiliriz. Penaltıyı sağolsun hakem icat etti. Böyle bir penaltı futbol sahalarda kaç kere verilebiliyor o da enteresan? Ama olur, hakem de hata yapabilir. Hakeme VAR’dan pozisyonu izleme tavsiyesi geldi. Hakem normalde penaltıya inanmamıştı, ama VAR’a gidince hakemler risk almıyor, ama penaltıyla uzaktan yakından alakası olmayan bir durum. Benim en çok sevindiğim şey, sezon başında transferin son gününde yasağın kalkmasıyla birlikte transfer edilen futbolcuların çok ciddi katkı sağlamaları oldu’ dedi. 

Ali Çamlı: Demek ki bizim yenmemiz de bir şey ifade etmiyor.

Başkan, sezon başında transferlerin takıma katkılarından övgüyle bahseden Başkan Çamlı, Morte, Bahoken, Kayra ve Julian gibi isimlerin eserlerini vurgulayarak, ‘Morte, Bahoken, Kayra ve Julian gerçekten de çok değerli futbolcular. Bahoken’in futbolla alakası var mı yok mu diye eleştirenler var. 30 yıldır futbolun içindeyim, bu kadar destursuz, bu kadar bilmeden dolma tüfek konuşulduğu zaman çok üzülüyorum. İzleyin bakalım, Bahoken kulübümüze geleli 2 ay oldu. oyuna girdiği zaman kalitesini, kumaşını ortaya koydu. Haksızlık etmeyelim, bunlar Kayseri ve Kayserispor için çok önemli. Eleştiriyorsak da insaflı eleştirelim. Demek ki bizim yenmemiz de bir şey ifade etmiyor. Kayseri’ye dönünce başka ne yapabilirizi hesap edeceğim, ona göre pozisyon alacağım.’ diye konuştu. 

Başkan Ali Çamlı, Kayserispor'un hedefini açıkladı

Çamlı, Kayserispor'un kazandığından rahatsız olanların varlığına işaret ederek, "Demek ki, bazıları Kayserispor’un başarısından rahatsız, ben böyle algılamaya başladım. Ama onlar rahatsız olsa da bu takım başarılı olacaktır. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Kayserispor layık olduğu yerde, şehrini temsil makamında ne yapması gerekiyorsa, onu yapacaktır. Hep birlikte biz bu işe başımızı koyduk. Teknik heyeti ve futbolcuları kutluyorum. Galibiyeti de taraftarımıza armağan ediyorum. Hedef yok, ayaklarımızı yere basarak gideceğiz. Bu lig çok uzun bir maraton. İlk yarı bitsin, önümüzü görelim, sonrasına bakacağız.’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.    

Kayserispor, Süper Lig'de oynadığı futbolu ve sergilediği performansla dikkatlerini üzerine çekmeye devam ederken; Başkan Ali Çamlı'nın açıklamaları, taraftarın geleceğine dair umutları arttırdı.