Ali Çamlı'dan tam not almıştı - Milli Takıma davet edildi

Kayserispor'a 2 sezon önce Sakaryaspor'dan transfer edilen Arif Kocaman, konyaspor maçında son derece etkili bir performans sergilemişti. Genç oyuncu, Ümit Milli takıma davet edilmenin gururunu yaşıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haber bülteninde...

Ali Çamlı'dan tam not almıştı - Milli Takıma davet edildi

Kayserispor'da milli takımlara davet edilen futbolcuların çokluğu dikkat çekiyor. Sarı-Kırmızılı takımın genç oyuncusu Arif Kocaman bu gururu yeniden yaşamanın mutluluğunu taşıyor.

Sarı-Kırmızılı kulüp, neredeyse tüm yaş kategorilerinde milli takımlara oyuncu gönderiyor. Kayserispor’da son oynanan Konyaspor maçında iyi bir performans sergileyen Arif Kocaman, Ümit Milli Takıma davet edildi. Julian Jeanvier ile birlikte iyi bir maç çıkaran Arif Kocaman, Başkan Ali Çamlı tarafından tam not almıştı. Her geçen hafta üzerine koyan ve gelişim gösteren Kocaman, 2 sezon önce devre arasında Sakaryaspor’dan transfer edilmişti.

Ali Çamlı'dan tam not almıştı - Milli Takıma davet edildi

Ümit Milli takımının değişmezi oldu

Kayserispor, Arif Kocaman’ın Ümit Milli Takıma davet edilmesini, “Ümit Milli Takımımızın 6 Eylül Cuma günü İstanbul'da İrlanda Cumhuriyeti ve 10 Eylül Salı günü Serravalle'de San Marino ile oynayacağı 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup eleme maçlarının aday kadrosuna Bellona Kayserispor'umuzdan Arif Kocaman davet edildi.” ifadeleriyle duyurmuştu.

Arif A Milli takım hayalini kuruyor

Arif’in hem Kayserispor’da hem de Milli takımda gösterdiği performans, Süper Lig takımlarının da ilgisini çekiyor. Genç futbolcunun, birkaç yıl içinde A Milli takımın değişmezi olarak gösterilmesi bekleniyor. Kocaman da, A Milli takım hayalini kurduğunu belirterek, elinden gelen tüm mücadeleyi sahaya yansıtacağının sözünü verdi.