Ali Çamlı Fransa'da o transferi bitiriyor!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. İç transfer çalışmalarına hız veren Çamlı, Fransa'da Lionel Carole ile görüştü. Çamlı, dünde Carlos Mane ile anlaşma sağlamıştı. Fransız futbolcu Lionel Carole Kayserispor'da devam edecek mi? Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Ali Çamlı Fransa'da o transferi bitiriyor!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, sezonun sona ermesiyle birlikte transfer çalışmalarına hızlı verdi.

İlk olarak iç transferde kolları sıvayan Başkan Ali Çamlı, sözleşmesi biten oyuncularla tek tek görüşme sağlıyor. Çamlı, önemli adımlar atarak, işi riske atmamaya kararlı. Başkan Ali Çamlı, sarı-kırmızılı kulübün 20 yıllık borçlarını temizledikten sonra Kurban Bayramı'nın ardından yurtdışı ziyaretlerine başladı. Fransa’da yoğun bir mesai harcayan Çamlı, sözleşmesi sona eren Lionel Carole ile görüşmelere başladı. Geçtiğimiz günlerde ise Carlos Mane ile el sıkışarak 2+1 yıllık bir anlaşma sağladı.

Ali Çamlı Fransa'da o transferi bitiriyor!

Lionel Carole Kayserispor'da devam edecek mi?

FIFA’nın verdiği ceza sonrası İsviçre Federal Mahkemesi'nden haber bekleyen Kayserispor, bu süreçte transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Çamlı, Fransız oyuncu Lionel Carole’a resmi bir teklif sundu. Carole’un teklife sıcak baktığı ve birkaç gün içinde yanıt vereceği öğrenildi. Lionel Carole’un sarı-kırmızılı takımın teklifine olumlu yanıt vererek yeniden imza atması bekleniyor.

Ali Çamlı Fransa'da o transferi bitiriyor!

Carlos Mane tamam, sırada Lionel Carole var

Başkan Çamlı'nın transfer hamleleri, olumlu devam ediyo. Kayserispor taraftarları büyük bir ilgiyle Çamlı'nın çalışmalarını yakından takip ediliyor. Carlos Mane gibi önemli oyuncuların takımda kalması, yeni sezon öncesinde taraftarın yüzünü güldürdü. Carole'un da bir kaç gün içinde net bir karar vereceği gelen bilgiler arasında yer aldı.