Ali Çamlı neden konuşmadı? Kayserispor haberleri - Ks

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Gaziantep FK maçı sonrası sessiz kalmayı tercih etti. Sağlık sorunları olduğu belirtilen Çamlı'nın takım uğurlamasında da yer almaması dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ali Çamlı neden konuşmadı? Kayserispor haberleri - Ks

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, ilk kez bir maç sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunmadı. Kayserispor ile Gaziantep FK arasında oynanan karşılaşmayı stadyumda takip eden Çamlı, maç bitiminde sessiz kalmayı tercih etti.

Ali Çamlı’nın sessizliği sağlık problemi mi?

Başkan Çamlı’nın yakın çevresinden alınan bilgilere göre, hafif sağlık sorunları yaşadığı öğrenildi. Maç öncesinde Anadolu Net TV’ye kısa bir açıklamada bulunan Çamlı, maç sonunda ise hiçbir basın mensubuna konuşmamayı tercih etmesi kafaları karıştırdı. Bu durum, dikkatinden kaçmadı.

Ali Çamlı neden konuşmadı? Kayserispor haberleri - Ks

Ali Çamlı takım uğurlamasında neden yer almadı?

Başkan Ali Çamlı’nın, maç öncesinde kulüp tesislerinde takımı uğurladığı anlarda da bulunmaması yine dikkat çeken bir başka ayrıntı oldu. Çamlı’nın yokluğu, fark edildi.

Ali Çamlı neden konuşmadı? Kayserispor haberleri - Ks

Milletvekili Baki Ersoy’un eleştirileri

Maçın ardından bir diğer dikkat çekici gelişme ise MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un yorumları oldu. Ersoy, Kayserispor’un Gaziantep FK ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından teknik direktör Sinan Kaloğlu’nun kadro tercihlerini eleştirdi. Ersoy, "Takım bugün iyi oynamadı. Bu takım böyle oynamamalı, daha iyi oynamalı. Daha iyi oynadığımız zamanları gördük. Kadro seçimi yanlış yapıldı. Futbolcular daha istekli, daha arzulu olmalıydı. Karşımızda çok kötü bir Gaziantep takımı vardı. Yenmemiz gerekiyordu ama yenemedik. Bu puanları çok ararız" diye konuştu.