Ali Çamlı'nın öve öve bitiremediği yönetici kim?

Kayserispor Başkan Yardımcısı ve Avrupa Sorumlusu gurbetçi iş insanı Ali Hızar, Avrupa'daki hedeflerini Kayseri Anadolu Haber'e özel anlattı. Hızar, Kayserispor'un geleceğine dair neleri planlanlıyor? Başkan Ali Çamlı'nın övgüleriyle Hızar, Kayserispor'u Avrupa'da temsil etmeye kararlı. Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ali Çamlı'nın öve öve bitiremediği yönetici kim?

Kayserispor’un geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağan genel kurulunda Başkan Ali Çamlı’nın övgüyle bahsettiği Ali Hızar, Kayseri Anadolu Haber’e özel açıklamalarda bulundu.

Başkan Ali Çamlı, Ali Hızar hakkında şu sözleri söyledi: “Yeni yönetici olarak işin Ali Hızar, İnşallah Sayın Valim, onlarda da bizimle olacak. Ali Hızar, yurt dışında, burada işçi olarak giden, işçi kalmayan, toplanan insan iş ve ekmek kapısı olacak iş yerleri açmış bir iş adamıdır. Ciddi şekilde Alman Devleti'ne vergi ödeyen bir iş adamı olarak anlıyor. Kayserispor'a da bu yıl herkesin huzurunda bunu söylemek istiyorum. Benim bir Almanya seyahatim oldu, Sayın Başkanım. O seyahatten sonra Kayserispor'a yaklaşık üç yüz bin Euro gibi bir katkı sağladık.”

Kayserispor Başkan Yardımcısı ve Avrupa Sorumlusu olarak taşınan Ali Hızar, hem kendi hikayesini hem de Kayserispor'daki hedeflerinden bahsetti. Kayserispor yönetimine Avrupa’dan giren ve yaklaşık bir buçuk yıldır fahri olarak Asbaşkanlık yapan Ali Hızar ile röportaj yaptık. Hızar, spor servisinden Hakan Çiftci’nin sorularını yanıtladı. 

Ali Çamlı'nın öve öve bitiremediği yönetici kim?

Ali Hızar Kimdir?

Ali Hızar, Kayserispor'a Avrupa'dan katılan ve yaklaşık bir buçuk yıldır fahri olarak Asbaşkanlık yapan bir iş adamı. 1973 Kayseri doğumlu Hızar, çocuk yaşta Almanya'ya göç etti. Almanya'ya gitmeden önce altı yıl boyunca Kayseri'de futbol oynayan Hızar, Kayserispor'un her yerinden biri olarak yeni görevine başladı.

Ali Çamlı'nın öve öve bitiremediği yönetici kim?

Hızar'ın Kayserispor'daki hedefleri neler?

Ali Hızar, Kayserispor'daki hedeflerini özetledi: 'Çocuk yaştan beri de Almanya'da yaşıyorum. Almanya'ya gitmeden önce çocukluğumda altı yıl Kayseri altyapısında futbol oynadım. O yüzden Kayserispor benim için yeni tanıdığım bir yer değil. Kayserispor, benim eski evimdi. O eski evime başkanımız, değerli büyüğümüz Ali Çamlı'nın bizleri davetiyle yönetimde görev almamız talep edildi. Başkanımız Ali Çamlı, bize atama olarak göreve davet etti. Kendisiyle ben tekrardan buradan sizlerin aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum. Elimden geldiği kadar hizmet etmeye çalıştım. Sağ olsun Başkanım da bizi genel kurulda çalışmalarımızdan memnun olduğundan dolayı bizi asil yönetici olarak atadı. Şu anki görevimde Kayserispor Başkan Yardımcısı Avrupa sorumlusu görevini üstlendim. Avrupa'da elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum. Kayserispor'u Avrupa'ya götürmek için bütün şartları zorlayacağımıza inanıyorum. Dediğim gibi Kayserispor layık yerlere gelmesi için bizler bir başkan yardımcısı değil, bir yönetici gibi değil, bir nefer gibi çalışacağımızı ben sizlerin aracılığıyla burada bütün Kayseri halkına ve Kayseri futbolseverlere şahsım adına söz veriyorum’ dedi.

Ali Çamlı'nın öve öve bitiremediği yönetici kim?

Hızar: Avrupa çok iyi bir ekibimiz var

Kayserispor'un üç yeni Avrupa yöneticisi katıldı ve dört yedek yönetici göreve başladı. Bu yapılanma, Kayserispor'un Avrupa kanadını güçlendirdi. Hızar, 'Kayserispor'a üç tane Avrupa'dan yönetici yeni yönetime girdi. Dört yönetici de yedek olarak girdi, Kayserispor'un Avrupa kanadı oldu. Güzel bir ekiple Kayserispor'a sahip çıktınız. Bu konuda neler söylersiniz? Ali Hızar, ‘Kayserispor'un Avrupa yapılanması  bence olmazsa olmazlardan bir tanesiydi. Çünkü gurbette bu kadar çok Kayserili kardeşlerimiz varken, bunların gücünü niçin kullanmayalım diye düşündük. Bu hem maddiydi, hem maneviydi. Tanıdığımız, bildiğimiz insanlar. Daha önceden de takımımıza görev yapmış Hasan Irmak kardeşim. Öncelikle kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Kendisi Size dünkü genel kurulda yönetimde yerini aldı. Yeşim Akpınar da yönetimde görev aldı. Yeşim hanımı bilinmeyen insanlar için sürpriz bir isimdi. Aslında kendisi evet bayan ama futbolu çok seven, özellikle de Kayseri sevdalısı bir Kayserispor taraftarı. Kendisinin de göreve gelmesine şahsım adına çok mutlu oldum. Kayserispor'a maddi ve manevi çok katkıları olacağını düşünüyorum. Avrupa dediğimiz gibi çok iyi bir ekibimiz var. Çok iyi bir oluşum oluşturup, daha çok Kayserispor'a, Avrupa'dan nasıl üye toplayabiliriz, nasıl sponsorlar toplayabiliriz? Dediğim gibi bizim için artık Kayserispor sıradan bir kulüp değil. Kayserispor zaten Türkiye'nin kadim şehirlerinden bir tanesi. Bu kadim şehrin çok iyi bir futbol takımı. Galatasaray haricinde kendi bütçesinde Avrupa'dan kupa bulunduran başka bir kulüpte Kayserispor'dur. O yüzden biz elimizi taşın altına değil gövdemizi koyduk. Aldığımız sorumluları çok iyi biliyoruz. Çok iyi bir Kayserispor için. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan emin olabilirsiniz’ diye konuştu.

 

Avrupa'da Kayserispor Futbol Akademisi Projesi Hedefleniyor

Kayserispor'un yurt dışından yetenekli gurbetçi futbolculara kazandırma amacıyla başlattığı Futbol Akademisi projesi hakkında konuşan Hızar, Hollanda'da bir spor kulübüyle olumlu görüşmeler olduğunu belirterek, 'Hollanda'nın bir şehrinde spor kulübüyle yapmış olduğum bir görüşmede çok olumlu cevaplar aldık. Kulüp nezdinde fikirsel anlamda anlaştık ama tabii ki bunları yazılıya dökülmedi. Ben bunu kulübümüze yönetim olarak teklif edeceğim. Çıkan karar doğrultusunda hareket edeceğiz. Avrupa'da bir Kayserispor akademisinin olması orada bir tabelamızın asılması bunlar bile bir Kayseri şehrine Kayserispor kulübünün marka değerinin artması Avrupa'da tanınması açısından çok önemli bir etki olacağını biliyorum. Hollanda’da ciddi bir çalışma yapılanmamız var. Nasip olursa dokuzuncu ayın birinde de orada bu futbol akademisiyle alakalı ciddi adımlar atıp, bu futbolu hak etmesini Avrupa'da dört beş ülke olarak götürmeye çalışacağız. Çok iyi olacağına ben inanıyorum. Çünkü önemli olan bizlerin kulübe çok küçük miktarlarda sponsorlarda değil de, kulübe kazandırdığımız kendi yerli ve milli futbolcularımızı Türk sporuna ve Kayserispor'a kazandırarak bunları hem takımın bünyesinde oynatıp belli bir sporcu kariyerine geldiklerinde de ciddi rakamlara sattığımızda kulübümüzün için daha çok verimli, daha çok ekonomik anlamda faydalı olacağına inanıyoruz. O yüzden de Kayserispor akademilerinin Avrupa'da ya da dünyanın farklı yerlerde kurulmasına ben şahsım adına çok önemli destekler vereceğime tekrardan söz veriyorum’ şeklinde konuştu.

Ali Çamlı'nın öve öve bitiremediği yönetici kim?

Başkan Ali Çamlı'nın Hızar hakkında neler söyledi?

Başkan Ali Çamlı, genel kurulda Ali Hızar, Yeşim Akpınar ve Hasan Irmak'tan övgülerle bahsetti. Bu durum Hızar'ı ve diğer yöneticileri mutlu etti. Ali Hızar, ‘Tabii ki ben başkanımı bir abim olarak çok seviyorum. Benim için çok değerli birisi. Onun bize bu kadar değer vermesi bizi bir daha bir kat daha Kayseri motive ediyor, onurlandım tabii ki. Ali Çamlı gibi bir abimizin ağzından bu kadar güzel onur verici sözler duymak her insanın duymak istediği şeyler olsa gerek diye tahmin ediyorum. Ben evet, Hasan kardeşim olsun, Yeşim Hanım olsun, Avrupa'dan yönetime girdik. Çok ciddi çalışmalar yapıp Kayseri'yi Avrupa'da gelebileceği en iyi yerlere getirmek için bütün enerjimizi sarf edeceğimizde, bakın tekrar yine söylüyorum. Kayseri halkına sözümüz olsun. Bizler gurbetçi insanlarız. Ama bu şehrin çocuklarıyız. Ve bizim şehrimize bir ahtı vefamız var. Biz maddi manevi hiçbir şeyden kaçmadan Kayserispor'un yapılanması için daha iyi bir Kayserispor olması için elimizden ne geliyorsa en fazlasını yapacağımızdan tekrardan sizlerin aracılığıyla söz veriyorum’ diye konuşmasını sonlandırdı. 

Ali Çamlı'nın öve öve bitiremediği yönetici kim?