Ali Çamlı öyle bir şey söyledi ki duyanlar 'yok artık' dedi

Juventus'un yıldızı Milli futbolcu Kenan Yıldız, Kayserispor'un kapısından dönmüştü. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Kenan'ın bedelsiz olarak kulübe teklif edildiğini ancak eski yönetimin bu fırsatı geri çevirdiğini açıkladı. Çamlı'nın bu açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Ali Çamlı öyle bir şey söyledi ki duyanlar 'yok artık' dedi

Geçtiğimiz aylarda da gazeteci Hakan Çİftci tarafından gündeme getirdiğimiz A Milli Takım’ın yıldızı Kenan Yıldız, yeniden dikkatleri üzerine çekti. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Kenan Yıldız’ın Kayserispor’un elinden nasıl kaçırıldığını anlattı. 

Kayserispor’a ücretsiz teklif edilmişti

Başkan Ali Çamlı, bir televizyon programında yaptığı açıklamalarda, kendisinin görevde olmadığı dönemde Kenan Yıldız’ın Kayserispor’a ücretsiz olarak teklif edildiğini belirtti. Çamlı, eski başkan Berna Gözbaşı ve Sportif Direktör Ali Naibi’nin bu teklifi geri çevirdiğini dile getirdi.

Ali Çamlı öyle bir şey söyledi ki duyanları 'yok artık' dedi

120 bin Euro'yu da gurbetçiler karşılayacakmış

Başkan Çamlı, Kenan Yıldız’ın babasının FC Bayern München’de çalıştığını ve işten çıkarıldığını anlattı. Kenan’ın Bayern altyapısında oynadığı dönemde 120 bin Euro yetiştirme bedeli bulunduğunu, bu bedelin ödenmesi durumunda transferinin mümkün olduğunu söyleyerek, teklifin Berna Gözbaşı ve Ali Naibi tarafından ciddiye alınmadığını söyledi.

Ali Çamlı öyle bir şey söyledi ki duyanları 'yok artık' dedi

Kulübün kasasından para çıkmayacaktı

Başkan Çamlı, Mustafa Karazehir ve Hasan Irmak isimli iki gurbetçinin, 'Kenan Yıldız’ı Kayserispor’a hediye etmek istiyoruz, yetiştirme bedelini de biz ödeyeceğiz' diye yaptığı teklifinin geri çevrildiğini belirtti.

Ali Çamlı öyle bir şey söyledi ki duyanları 'yok artık' dedi

'Kayserispor’da Kenan Yıldız’dan çok var'

Çamlı, kendisinin o dönemde görevde olmadığının altını çizerek, “Biz bu ismi tanımıyoruz, ilk kez duyuyoruz. Bize ismi belli olan oyuncular lazım. Bizde Kenan Yıldız’dan çok var. Şimdi sorsanız, inkar ederler ve ‘Öyle bir şey olmadı’ derler. Dilin kemiği yok” diyerek teklifin Gözbaşı ve Naibi tarafından kabul edilmediğini yineledi.

Kenan Yıldız haberi için tıklayın KAÇAN BALIK BÜYÜK OLDU