Ali Çamlı ve Berna Gözbaşı bir araya gelecek mi?

Kayserispor'da olaylar daha da çıkılmaz hale geldi. Mevcut Başkan Ali Çamlı ile eski Başkan berna Gözbaşı arasındaki soğuk tartışma farklı bir boyut kazandı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haber'inde...

Ali Çamlı ve Berna Gözbaşı bir araya gelecek mi?

Kayserispor'da Başkan Ali Çamlı'nın hafta içinde yaptığı toplantının yankıları sürüyor. Eski Başkanı Berna Gözbaşı, iddialara sert ifadelerle cevap vermeye devam ediyor.

Kayserispor’un eski başkanı ve iş insanı Berna Gözbaşı, hakkında çıkan iddialara karşı X hesabından, paylaşımlarını sürdürerek yanıt bekliyor. Başkan Ali Çamlı’nın 'Menajer ücretlerine 9.5 milyon Euro harcanmış' açıklamasına tepki gösteren Gözbaşı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla sert ifadeler kullandı.

Ali Çamlı ve Berna Gözbaşı bir araya gelecek mi?

Berna Gözbaşı: Yalanın belgesi olmaz

Gözbaşı, “Tam 24 saat oldu, belge bekliyoruz... Elbette yalanın ve iftiranın, elde boş boş dosya sallamanın belgesi olmaz! 9.5 milyon Euro menajerlik rakamı da yalan. Borç rakamının miktarı da yalan. Belgeleri görelim beyler. E hadi, Ronaldo’yu mu aldık, 130 milyon Euro transfer mi yaptık?” diye son bir paylaşımda bulundu.

Ali Çamlı ve Berna Gözbaşı bir araya gelecek mi?

İkiliyi kim bir araya getirecek?

Üst üste yapılan bu açıklamalar Kayserispor'a karşı büyük zarar verirken, Başkan Ali Çamlı ile eski Başkan Berna Gözbaşı’nın bir araya getirilip, uzlaşma sağlayıp, gerginliğin sona erdirilmesi gerekiyor. Şehrin ileri gelenlerinin bu yönde bir girişiminin olup olmayacağı merak ediliyor. İş İnsanı Sedat Kılınç, geçtiğimiz hafta içinde bu yönde aracı olabileceği yönünde bir paylaşım yapmıştı.