Ali Türkmen 'in en mutlu günü

Kapalı Kale Taraftar Derneği Yöneticisi Ali Türkmen, dünya evine girdi.

Ali Türkmen 'in en mutlu günü

Kapalı Kale Taraftar Derneği Yöneticisi Ali Türkmen, dünya evine girdi.
Kapalı Kale’nin sevilen ismi Ali Türkmen, hayatını Gülsüm Çıtak ile birleştirdi. Türkmen’in düğünü Yakut Premium Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Ahmet Dirgenali liderliğinde Kapalı Kale Taraftar Grubu da düğüne katılarak hem renk kattı, hem de genç çifti yalnız bırakmadı.
Hayatının en önemli imzasını atan Ali Türkmen’in nikah şahitliğini Ahmet Dirgenali yaptı. Taraftarın büyük coşkuyla katılım sağladığı düğün, tribünleri aratmadı. Dillere destan bir şekilde gerçekleşen düğünde katılan misafirler doyasıya eğlendi.
Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek derecede muhteşem bir coşku ile gerçekleşen düğünün sonunda Kapalı Kale Taraftar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dirgenali’ye doğum günü sürprizi düzenlendi.
Dirgenali’nin arkadaşları, doğum günü pastası keserek, “İyi ki doğdun reis” sloganlarıyla geceye ayrı bir renk kattı.
Yakut Premium Düğün Salonu işletmecisi Zekeriya Öztürk de, genç çifte mutluluk dileğinde bulunarak, “Böylesine güzel ve coşkulu bir düğünün işletmemizde gerçekleştiği için gurur duydum. Ali ve Gülsüm kardeşlerime bir ömür boyu mutluluk diliyorum. Ahmet Dirgenali kardeşime de hayırlı ömürler olsun, iyi ki doğmuş, iyi ki var” diye konuştu.
Biz de Kayseri Anadolu Haber Gazetesi olarak, çifte bir ömür boyu mutluluk diliyoruz.