Alpaslan Baki Ertekin: Başımız sağolsun

Kayseri'de, bu sabah saat 10:00'da Kocasinan İlçesine bağlı Hasanarpa Mahallesi'nde eğitim için kalkan SF-260D tipi eğitim uçağı düştü, 2 asker şehit oldu. Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'den taziye mesajı geldi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Alpaslan Baki Ertekin: Başımız sağolsun

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Hasanarpa Mahallesi'nde, bu sabah Kayseri 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'ndan eğitim amacıyla havalanan SF-260D tipi bir eğitim uçağı düşmüş ve kaza sonucunda iki Albay şehit olmuştu.

Alpaslan Baki Ertekin: Başımız sağolsun

Valilik tarafından yapılan resmi açıklamada, uçağın henüz bilinmeyen bir sebeple düştüğü belirtilirken, "04.06.2024 Salı günü saat 10.00 sıralarında, eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait SF-260D tipi bir eğitim uçağı, Kocasinan ilçesi Hasanarpa Mahallesi yakınlarında düşmüştür. Arama kurtarma çalışmaları başlamıştır." ifadelerine yer verilmişti.

Ertekin, taziye mesajı yayımladı

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, şehit olan pilotlar için bir taziye mesajı yayımladı. Ertekin mesajında, "Kayseri 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'ndan eğitim için kalkan eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olan pilotlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı dilerim." dedi.

Kayseri Anadolu Haber olarak kazada hayatını kaybederek şehit olan Hava Pilot Albay Uğur Yıldız ile Hava Pilot Albay Gökhan Özen'e Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.