Alpaslan Baki Ertekin, Cumhurbaşkanlığı Kabinesini değerlendirdi

Erciyes Anadolu Holding'in CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Cumhurbaşkanı'nın açıkladığı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi hakkında değerlendirmede bulundu. Ertekin, yeni atananlara bakanlara başarı dileyerek, önceki dönemde görev yapmış olan bakanlara da teşekkürlerini iletti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu'nun Kayseri detayında…

Alpaslan Baki Ertekin, Cumhurbaşkanlığı Kabinesini değerlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding'in CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ilgili açıklamalarda bulundu. Ertekin, Cumhurbaşkanı'nın yeni kabineyi açıklamasının ardından yaptığı değerlendirmede, ülke ve milletin hayırlı olmasını diledi. Aynı zamanda yeni atanan bakanlara da görevlerinde üstün başarı temennisinde bulundu.

Alpaslan Baki Ertekin, Cumhurbaşkanlığı Kabinesini değerlendirdiErtekin, şu ifadelere yer verdi: "Cumhurbaşkanımızın bu akşam açıkladığı yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi icrae ve milletimize hayırlı olsun. Yeni atanan bakanlarımıza görevlerinde üstün başarı diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Önceki dönem bakanlık yapan tüm bakanlarımıza da başta Kayserili hemşehrimiz Hulusi Akar paşam olmak üzere şükranlarımı arz ediyorum."
Cumhurbaşkanı'nın yeni kabinesinde Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı olarak görev yapacak olan Mehmet Özhaseki'ye tebrikler yağdı. Erciyes Anadolu Holding'in CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Özhaseki'nin yeni görevine ilişkin bir açıklama yaparak başarı diledi. Aynı zamanda Kayserispor'un onursal başkanı olan Özhaseki'nin daha önce de bu bakanlık görevini yaptığını söyleyerek, liderliğine vurgu yaptı.

Alpaslan Baki Ertekin, Cumhurbaşkanlığı Kabinesini değerlendirdi
Ertekin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki hakkında da şu ifadelere yer verdi: "Sayın Mehmet Özhaseki'yi yeni kabinedeki Görevinden dolayı tebrik ediyor, yeni dönemde başarı elde ediyor. Kayserispor'un onursal başkanı olarak da önemli bir görev üstleniyor. Özhaseki'ye desteklerimizi sunuyor ve yeni görevinde başarı diliyoruz."

Alpaslan Baki Ertekin, Cumhurbaşkanlığı Kabinesini değerlendirdi