Alpaslan Baki Ertekin'den Yürek Isıtan Paylaşım – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'a destek veren ve taraftarın sevgilisi haline gelen Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, mutluluğunu ifade ederek yüreklerini ısıttı. Ertekin, transfer yasağının kaldırılmasında önemli bir rol oynadı ve beklenen müjdeli haberi ilk veren isim olarak tarihe geçti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Alpaslan Baki Ertekin'den Yürek Isıtan Paylaşım – Kayserispor Haberleri

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'den yürekleri ısıtan paylaşım geldi. Kayserispor’a desteğini ve sevgisini esirgemeyen Ertekin, sosyal medyayı yakından takip ediyor. Sürekli yaptığı coşkulu paylaşımlarla Kayseri’de büyük bir sempati kazanan Ertekin'in son paylaşımı beğeni rekoruna gidiyor.
Sosyal medya platformları üzerinden taraftarın ‘Biz hiç mutluluktan ağlamadık’ diyen taraftara yanıtını veren Ertekin, "O gün bugün" ifadeleriyle paylaşım yaptı. Bu sözlerle Ertekin, Kayserispor taraftarlarının bir kez daha gönlünde taht kurdu. 
Alpaslan Baki Ertekin, özellikle transfer yasağının kaldırılmasında büyük bir rol üstlenmişti. Beklenen transfer müjdesini ilk veren isim olarak tarihe geçen Ertekin’in, Kayserispor'a olan bağlılığını her fırsatta dile getiriyor. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, geçtiğimiz günlerde ‘Alpaslan Baki Ertekin bey bir Kayseri’den daha Kayserili’ diye yorumda bulunmuştu.