Alpaslan Baki Ertekin kitabın ortasından konuştu

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'den dikkat çeken Kayserispor açıklaması. Ertekin, Ali Çamlı ve yönetimi için neler söyledi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de…

Alpaslan Baki Ertekin kitabın ortasından konuştu

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor Olağan Genel Kurulu sonrası dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Mondihome Kayserispor Başkanı olarak yeniden seçilen Ali Çamlı'yı tebrik eden Ertekin, Kayserispor’a desteğinin devam edeceğini söyledi. Ertekin, ‘Kayserimizin en önemli markası Mondihome Kayserispor’un Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Ali Çamlı’yı tebrik ediyor ve yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum’ dedi.

Alpaslan Baki Ertekin kitabın ortasından konuştu

Ertekin: Doyduğun yere de sadakatle hizmet et 

'Doğduğun yerle ve ata toprağınla ölene kadar bağını koparma ama doyduğun yere de sadakatle hizmet et' düsturuyla hareket ettiğini belirten Ertekin, ‘Doğduğun yerle ve ata toprağınla ölene kadar bağını koparma ama doyduğun yere de sadakatle hizmet et” düsturu ile yaşamaya çalışmış birisi olarak 6,5 yıldır gerçekten tüm gayretimle, elimden geldiğince faydalı olmaya çalıştığım Kayserisporumuzun en üst karar organı olan genel kurulun kararı benim için büyük bir onurdur’ diye konuştu.

‘Bana büyük bir sürpriz oldu’

Genel Kurulda Fahri Yönetim Kurulu Üyeliği verilmesinden büyük bir onur duyduğunu belirten Ertekin, 'Bu karar benim için büyük bir onurdur. Önceden haberim olmayan ve bana büyük bir sürpriz olan Genel Kurulda şahsıma Fahri Yönetim Kurulu Üyeliği verilmesini onaylayan genel kurula teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Alpaslan Baki Ertekin kitabın ortasından konuştu

Ertekin: Bu ünvanı gururla taşıyacağım

 Erciyes Anadolu Holding olarak Kayserispor’a yapılan desteklerin anlaşılmasından ve takdir edilmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Ertekin, 'Önceden haberim olmayan ve bana da büyük bir sürpriz olan Genel Kurulda şahsıma Fahri Yönetim Kurulu Üyeliği verilmesini onaylayan genel kurula teşekkür ediyorum. Erciyes Anadolu Holding olarak şehrimiz ve takımımız için yaptıklarımızın anlaşılmasının ve taktir görmesinin mutluluğu ile holdingin görünen yüzü olarak 13.000 mesai arkadaşım adına bu ünvanı gururla taşıyacağım.’ diyerek sözlerini tamamladı.