Altın Fiyatları Artacak Mı – Altın Piyasası Ne Durumda?

Altın fiyatlarındaki hareketliliklerin ardından altının gidişatının ne yönde olacağı ve altının güven duyulan bir yatırım aracı olup olmadığını Kuzucu Mücevherat'tan Yusuf Kuzucu'ya sorduk. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Altın Fiyatları Artacak Mı – Altın Piyasası Ne Durumda?

Altın fiyatlarının dalgalı ve yukarı yönlü seyretmesinin ardından insanların aklında ‘Acaba altın güvenilir bir yatırım aracı mı?’ sorusu oluştu. Kayseri sarraflarından Yusuf Kuzucu’yla gerçekleştirdiğimiz altın piyasası hakkındaki röportaja göre yorumları aşağıdaki şekilde;

Altın Fiyatları Artacak Mı – Altın Piyasası Ne Durumda?

Altın Güvenli Bir Liman  

Altın kısa süreli düşüşe geçse dahi altının hiçbir zaman zarar etmediğini söyleyen Yusuf Kuzucu, altının kimseyi mağdur etmediğini ve her zaman güvenilir bir yatırım aracı olduğunu belirtti. Altını her zaman güvenli bir liman olarak betimleyen Kuzucu, altın alımı yönünde vatandaşları teşvik etti. 

İnternet Ortamına Yöneliş Olabiliyor  

Son zamanlarda gelişen teknoloji ile birlikte insanlar internet bankacılığı üzerinden de altın alımını tercih etmeye başladı. İnternet üzerinden altın alımı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Yusuf Kuzucu, ‘bu durum göz önüne alındığında internet üzerinden yapılan alımların vatandaşların zamandan tasarruf etmelerine olanak sağladığını, böylelikle ulaşım gibi insanlara ekstra bir çaba sarf ettirecek uğraşlar çıkmadığını ifade etti.

Kuzucu, İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde zamandan ve ikili ilişkilerden daha çok tasarruf yapan insanlar, Kayseri gibi ikili ilişkilere önem veren ve samimiyeti seven şehirlerde bu durumun geçerli olmadığını ve Kayserililerin çarşıdan, esnaftan, altın almayı sevdiklerini belirtti. 

Altın Fiyatları Artacak Mı – Altın Piyasası Ne Durumda?

Altın Yükselişe Geçebilir  

Altın fiyatlarının ilerideki günlerde nasıl olacağını da yorumlayan Yusuf Kuzucu, ‘Savaş durumu altın fiyatını her zaman tetikler. Altın böyle durumlarda asla düşmedi. Savaş olma ihtimalini düşünerek altın fiyatlarının çıkabileceğini düşünüyorum’ şeklinde yorum yaptı.