Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (27 Temmuz)

Kayseri'de altın fiyatları, yatay seyirde ilerliyor. Ancak uzun vadeli yatırımcıları altın fiyatlarının yılsonuna doğru hangi bant aralığında seyredeceğini merak ediyor. Ekonomist İslam Memiş, gram altının yılsonunda ne kadar olabileceğini açıkladı. 27 Temmuz güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (27 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de altın fiyatları, son günlerde yatay bir seyir izliyor ve yatırımcılar, yılsonunda fiyatların hangi bant aralığında olacağını merak ediyor. Özellikle uzun vadeli yatırımcılar, altın piyasasında olası değişimleri ve yılsonu tahminlerini yakından takip ediyor.

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2024 yılına dair altın tahminlerini paylaştı ve bu yılın ‘altın yılı’ olacağını vurguladı. Memiş, yılsonuna kadar ons altının 2 bin 660 dolara ulaşabileceğini ve ilerleyen dönemde 3 bin doları görebileceğini öngördüğünü belirtti.

Memiş, merkez bankalarının artan altın talebine dikkat çekerek, altının yeniden güvenli liman olarak tercih edilmeye başlandığını ifade etti. Uzman, ekonomik belirsizlikler ve jeopolitik risklerin yatırımcıları altına yönlendirdiğini, bu durumun da altın fiyatlarını olumlu yönde etkilediğini söyledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 27 Temmuz güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,528
Satış: 2,528

Çeyrek altın
Alış: 4,147
Satış: 4,216

Yarım altın
Alış: 8.319
Satış: 8.424

Cumhuriyet altın
Alış: 16,613
Satış: 16.796