Altın için son 3 gün!

Haftanın 3. gününde Kayseri'de altın fiyatlarında yaşanan değişim gözlerden kaçmadı. Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer altın için son 3 gün diyerek, yatırımcıya seslendi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Altın için son 3 gün!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haftanın 3. gününde Kayseri’de altın fiyatlarında yaşanan değişim gözlerden kaçmadı. Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer altın için son 3 gün diyerek, yatırımcıya seslendi.

Kayseri’de altın piyasasında yaşanan dalgalanma yatırımcıların gözünden kaçmadı. Gram altın bu sabah 1,611 TL bandından ilerlerken akşam saatlerinde 1.616 TL olması altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmayı gözler önüne seriyor. 

Altın için son 3 gün!

Ekonomist Selçuk Geçer altında fiyatlarında yaşanan bu düşüşü değerlendirerek, bunun yatırım için bir fırsat olduğunu söyledi.

Altında dip fiyatları gördük diyenlere katılıyorum diyen Geçer: ‘Geçtiğimiz haftalarda başlayan sert düşüşler, bu hafta tufana dönüştü ve son 7 ayın en dip fiyatlarını gördük. Ancak ben altının yükseleceğini söylerken dahi, ilerleyen günlerde bir düşüş olacağını ve böyle bir teknik düzenlemenin kaçınılmaz olduğunu zaten söylüyordum. "Altın için dip fiyatı gördük" yorumlarına kesinlikle katılıyorum. Şu an bu yıl itibarıyla bulabileceğimiz en ucuz parite söz konusu. Ekim ayının ikinci yarısıyla birlikte döviz tarafında yaşanacak yükselişlerden de destek alınarak gram altın/TL fiyatları hızla artmaya devam edecektir.’ diye konuştu.

İşte 4 Ekim Çarşamba Kayseri’de altın fiyatları

Gram altın
Alış: 1.616
Satış: 1.617

Çeyrek altın
Alış: 2.716
Satış: 2.757

Yarım altın
Alış: 5.450
Satış: 5.513

Cumhuriyet altın
Alış: 10.866
Satış: 10.992