Altında 400 lira uyarısı!

Ekonomist Hatice Kolçak, '400 lira bekliyorum, az kaldı.' Dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Altında 400 lira uyarısı!

Ekonomist Hatice Kolçak, kişisel Youtube kanalından gram altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmede bulundu. Hatice Kolçak, gram altında 400 liralık bir artış beklediğini söyledi.

Hatice Kolçak, "Ons altının ilk gideceği yer 1935'tir ama nefes alacağı seviyeler 1950'lerdir. Bireysel yatırımcı için bu rakam alım fırsatı veriyor. Bu kadar zamların ardından yapacağımız en önemli olay, düşüşlerde alıp, biriktirmektir. Eylül ve Ekim'den sonra yükselme bekliyorum. Gram altında ise 1800-2000 lira arasında bir beklenti içerisindeyim" dedi.

Hatice Kolçak, yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarına önerilerde bulundu. Kolçak altını olanlara uzun vadede kazanacaklarını söyledi.

Altın'da 400 lira uyarısı!

Kolçak, “Gram altında 1600 lirayı gördük. Bu sene 1800'ün altını beklemiyorum. Özellikle Temmuz-Ağustos dönemindeki ons tarafına dikkat etmek lazım.”dedi.

Özellikle Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerine dikkat çeken Kolçak, “Bu günleri not alın derim. Ons bacağında satıştan çok alım fırsatları olabilir. Veriler bu anlamda önemli. Daha fazla alım için fırsatlar vereceği için kullanılabilir, diyorum. Kısa vadede bu dediklerim geçerli değil. Uzun vadede bu yorumlarım." şeklinde konuştu.