Amerikalılar 'Kayseri' kelimesini bakın nasıl söylüyor? İşte o keyifli anlar…

Sosyal medyada viral olan bir videoda, Amerikalı bir içerik üreticisi Kayseri kelimesini telaffuz etmeye çalıştı ve ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Amerikalılar 'Kayseri' kelimesini bakın nasıl söylüyor? İşte o keyifli anlar…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Amerikalı bir içerik üreticisi İç Anadolu’da bulunan şehirleri telaffuz etmeye çalışırken yaşadığı zorlukları video kaydına aldı ve özellikle Kayseri kelimesini söylemeye çalışırken ortaya çıkan komik anlar, izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Şehirleri tek tek saydı

Sosyal medyada viral olan bir videoda, Amerikalı bir içerik üreticisinin İç Anadolu Bölgesi'ndeki şehir isimlerini telaffuz etmeye çalışması büyük ilgi gördü. Sivas, Kayseri, Yozgat, Nevşehir, Kırşehir, Niğde ve Aksaray gibi şehir isimlerini söylemeye çalışırken eğlenceli anlar yaşayan içerik üreticisinin özellikle Kayseri ismini telaffuz etme çabası izleyicileri kahkahalara boğdu.

İngiliz aksanıyla denemeler yaptı

Videoda İç Anadolu'nun önemli şehirlerinin isimlerini doğru söylemeye çalışan içerik üreticisi, her şehir ismiyle karşılaştığında zorlansa da, Kayseri ismi en çok dikkat çekti. Sivas, Yozgat, Nevşehir, Kırşehir, Niğde ve Aksaray gibi diğer şehir isimlerini de farklı aksanlarla söylemeye çalışması izleyenler için oldukça keyifli anlar yarattı. Özellikle İngilizce aksanıyla yapılan denemeler, sosyal medya kullanıcıları tarafından esprili bir şekilde karşılandı.