1410 işletmede fiyatlar yarı yarıya düştü – Kayserililer de istiyor!

SGK İl Müdürlüğü emekliler için önemli çalışmaya imza attı. Artık o hizmetlerde 1410 işletmede ödemeler resmen yarı yarıya düşecek. Peki Kayseri'de de yapıldı mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Emekliler için müjdeli haber SGK İzmir İl Müdürlüğü'nden geldi. Emeklilerin yaşam standartlarını artırmak için 1410 işletmede protokol imzalandı. Bu işletmelerden faydalanan emekli vatandaşlar yarı yarıya ödeme yapacak. Emekliler tarafından büyük takdir toplayan hizmetin Kayseri'de de uygulanması talep ediliyor.

SGK İzmir İl Müdürlüğü, çeşitli sektörlerden meslek odaları, kuruluşlar ve firmalarla protokoller imzalayarak emekli vatandaşlara indirim sağlanmasını amaçlıyor. Gıdadan turizme, sağlıktan kişisel bakıma kadar birçok alanda hizmet veren 1410 işletme, emeklilere yüzde 10 ila 20 arasında indirim uygulamaya karar verdi.

SGK İl Müdürü Hidayet Baydilli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024 yılını “Emekliler Yılı” olarak ilan ettiğini hatırlatarak, bu kapsamda emeklilere yönelik desteklerin devam edeceğini vurguladı.

Ekonomik açıdan zor zamanlar geçiren Kayserili emekliler de uygulamanın tüm illerde faaliyete geçmesini talep ediyor. SGK İl Müdürlükleri öncülüğünde hayata geçirilebilecek projenin emeklilere büyük kolaylık sağlaması amaçlanıyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme