15 Temmuz etkinlikleri Kayseri'de de iptal edilecek mi?

Yaklaşan 15 Temmuz öncesi 81 ilde etkinlikler duyuruldu. Ancak Etimesgut Belediyesi tasarruf tedbirleri kapsamında etkinlik yapılmayacağını açıkladı. Peki Kayseri'de 15 Temmuz etkinlikleri yapılacak mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne sayılı günler kala 81 ilde hazırlıklar sürüyor. Ancak Etimesgut Belediyesi tasarruf tedbirleri kapsamında etkinlik yapılmayacağını açıklamasıyla bazı vatandaşlar karara tepki gösterdi. Kayserililer kentte yaşanan olayların ardından 15 Temmuz etkinlikleri düzenlenip düzenlenmeyeceğini merak ediyor. İşte detaylar…

Tasarruf tedbirleri kapsamında CHP yönetimindeki Etimesgut Belediyesi tepki çeken bir karara imza attı.

Yapılan resmi açıklamada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında herhangi bir organizasyon düzenlemeyeceği bildirildi.

Kayseri olayları engel olacak mı?

Karar bazı vatandaşlar tarafından tepki görürken bazı vatandaşlar ise kararı destekledi. Kayserililer de geçtiğimiz hafta kentte yaşanan olayların ardından 15 Temmuz etkinlikleri ile ilgili farklı bir durum yaşanıp yaşanmayacağını merak ediyor.

Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmazken Kayseri'de 15 Temmuz etkinliklerinin geçtiğimiz yıllardaki gibi düzenlenmesi bekleniyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme