32 ilin başına talih kuşu kondu – Aralarında Kayseri de var!

Milyonlarca ev alma hayali kuran vatandaşa TOKİ'den müjdeli haber geldi. Tam 32 ilde 174 arsa satışa çıkarıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Ev alma hayaliyle uygun fiyatlı konut hayalleri kuran vatandaşlara TOKİ'den müjdeli haber geldi. Aralarında Kayseri'nin de bulundu tam 32 ilde 174 arsa satışa çıkarıldı.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 ilde toplamda 174 arsayı açık artırma usulüyle satışa sunacağını duyurdu. Bu büyük satış fırsatında, alıcılara cazip bir ödeme planı da sunuluyor.

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsalar ve iller şu şekilde,

Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Niğde, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak ve Van'da bulunan toplam 174 arsayı açık artırma yoluyla satışa çıkarılacak. Bu arsalar konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ve akaryakıt istasyonları gibi farklı niteliklere sahip.

Ödeme planı ve satış tarihi!

Satışa sunulan arsalar için TOKİ, alıcılara yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkânı tanıyor. Açık artırma, 29 Ağustos 2024 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Açık artırma yerleri ve kiralama imkânı!

Açık artırmalar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca, internet üzerinden de teklif vermek mümkün olacak. Teklifler, www.emlakyonetim.com.tr adresinden verilebilecek.

Ayrıntılı bilgiye TOKİ'nin resmi internet sitesi www.toki.gov.tr ve www.emlakyonetim.com.tr adreslerinden ulaşılabilir. Ayrıca, 444 86 54 numaralı telefon hattından da bilgi alınabilir.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme