57 ilin Valisi değişti: Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'e yorum yağdı!

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre 57 ile yeni vali atandı. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in listede yer almaması ise Kayserilileri memnun etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre 57 ile yeni vali atandı. AFAD Başkanı olacağı söylenen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in ise Kayseri'de kalması Kayserili vatandaşları memnun etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 57 ilin valisi değiştirildi. Kayseri'de ise dilden dile dolaşan söylemler, Gökmen Çiçek'in listede yer alıp almayacağı, AFAD Başkanı olarak atanacağı iddiaları dolaşıyordu. Kayseri'de desteklenen Vali Çiçek'in listede adının yer almamasıyla Kayserili vatandaşlar memnuniyet duydu.

2022 yılında Kayseri'de göreve başlayan Vali Gökmen Çiçek, Kayseri'de sevilen ve saygı gösterilen bir isim olarak öne çıktı. Çiçek, görev yaptığı süre boyunca çeşitli projelerle ve yaklaşımıyla dikkat çeken bir isim oldu.

Öte yandan, Asrın Felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinde Kahramanmaraş'a Koordinatör Valisi olarak atanan Vali Gökmen Çiçek, ardından Adıyaman'a atandı. Çiçek, deprem bölgesinde yapılan çalışmalarda büyük başarılara imza atarak vatandaşlara umut oldu.

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'nin ardından sosyal medya platformları, yerel haber kaynakları ve çeşitli topluluklar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in adının listede olmaması memnuniyeti ile destek mesajları paylaştı.

Çiçek'in hizmetlerinin ve liderlik yaklaşımının şehirdeki etkisi, birçok kişi tarafından takdir ediliyor.

Kayserili sosyal medya kullanıcıları konuya ilişkin, "Gözün aydın Kayseri süper Vali Gökmen Çiçek Kayseri'de kaldı.", "Kayseri çok ama çok şanslı süper Vali Gökmen Çiçek Kayseri'de kaldı." gibi yorumlar yaptı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme