61 yaşındaki kadın fuhuştan gözaltına alındı!

Samsun'un İlkadım ilçesinde darp ve gasp suçundan gözaltına alınan 61 yaşındaki Pervin Z.'nin fuhuşa teşvik, aracılık veya yer temin etme suçundan 8 ayrı arandığı, toplamda 4,5 yıl hapis cezası ve 11 bin 700 lira da para cezasının bulunduğu ortaya çıktı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Samsun'un İlkadım ilçesinde Ali G. (22), sevgilisi Seda K. (25) ile annesi Pervin Z. (61) ve arkadaşı Ramazan U. (44) tarafından dövülüp, para ve cep telefonu gasbedildi. Pervin Z. gözaltına alınırken, diğer 2 şüpheli aranıyor.

Olay, dün İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi'nde meydana geldi. Ali G. iddiaya göre sevgilisi Seda K., annesi Pervin Z. ve arkadaşı Ramazan U. tarafından darbe aldı. Şüpheliler Ali G'nin 1200 lirasını ve cep telefonunu da gasbetti. Ali G.'nin şikayeti üzerine çalışmayı başlatan polis, olaydan eve giderken, Pervin Z.'yi gözaltına aldı.

4,5 yıl hapisle aranıyormuş!

Pervin Z.'nin yaptığı incelemede 'Fuhşa teşvik, aracılık veya yer temin etme' suçundan 8 ayrı arandığı, toplamda 4,5 yıl hapis cezasının bulunduğu, 11 bin 700 lira da para cezasının bulunduğu belirlendi.

Polis, olayın ardından kaçan Seda K. ve Ramazan U.'nun yakalanması için devam ediyor

Tüm Türkiye'den haberler Kayseri Anadolu Haber'de...

DHA

Bakmadan Geçme