65 yaş ve özel çocuklara ücretsiz!

Kayseri'de Mazakaland'ın yanında bulunan bir işletmede at binmek 65 yaş üstü ve özel çocuklara ücretsiz. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

Kayseri'de pek çok işletme bazı vatandaşlara destek olmak amacıyla çeşitli uygulamaları hayata geçiriyor. Mazakaland'ın yanında bulunan Ahmet Abi At Çiftliği isimli işletme de at binişini 65 yaş ve özel çocuklara ücretsiz yaptı.

Kentte özellikle askıda ekmek uygulamasını pek çok fırın ve market kullandı. Bir lokanta işletmesi de askıda yemek projesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz yemek yeme imkanı sundu. Kentte yardımlaşma ve dayanışma kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin yanı sıra çeşitli işletmelerde bazı vatandaşlara hassasiyetle yaklaşıyor.

At binmek onlara ücretsiz!

Ahmet Abi At Çiftliği de ailelerin keyifli vakit geçirmek için ziyaret ettiği noktalardan biri oluyor. Çiftlikte kimi vatandaşlar at biniyor kimi vatandaşlar da çiftlikte bulunan tavşan, köpek, kaplumbağa gibi hayvanlarla vakit geçiriyor.

Yardım ve dayanışmanın önemine vurgu yapan işletme 65 yaş üstü, özel çocuklar ve durumu olmayan ailelere hafta içi at binişini ücretsiz yaptı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme