75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu'nun hedefi büyük!

Talas 75.Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu, okul sporlarında bu yıl hedef i büyük... Okul müdürü Erol Sarı, büyük bir sporcu potansiyeline sahip olduklarının altını çizdi. Detaylar haberimizde...

Okul olarak hentbol başta olmak üzere futbol ve voleybol gibi branşlarda kupaları okullarına kazandırmak istediklerini kaydeden 75.Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu Müdürü Erol Sarı, bu başarının kazanılması için beden eğitimi öğretmenlerine ve hentbol antrenörü Ahu Topçu'ya büyük görevler düştüğünü söyledi.

HENTBOL ANTRENMANLARI YAZ BOYU SÜRDÜ

Temmuz ayı ortalarında 75.Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu Müdürü olarak göreve başladığını ifade eden Okul Müdürü Erol Sarı,'' Okulumuza kapalı olduğu yaz döneminde göreve başladım. Sporcularımızın eğitimi için beden eğitimi öğretmenlerimiz ve hentbol antrenörümüz Ahu Topçu hocam yaz boyunca çalışmalarını devam ettirdiler. Bu yıl hentbolda hedefimiz büyük. Ahu hocamın okulumuzun ismini duyuracağını ümit ediyorum, arzuluyorum öyle olacağına da inanıyorum'' dedi.

SPORCU POTANSİYELİMİZ YÜKSEK

Öğrenci kapasitesi itibarı 75.Yıl Mühibe Germirli Ortaokulunda büyük bir sporcu potansiyeline sahip olduklarının altını çizen Sarı, ''Okulumuzda ilkokul ve ortaokul olmak üzere bin 300 öğrencimiz bulunuyor. Sportif faaliyetlerimiz daha ziyade ortaokulumuzda ön planda olmaktadır. Spor faaliyetlerinden futbol, hentbol ve voleybol branşlarında başarılı olabilmek için mücadele etmeyi düşünüyoruz. Başarıyı da elde etmek adına beden eğitimi öğretmenlerimizin çalışmalarını olumlu görüyorum. Bende bir beden eğitimi öğretmeni olarak onların çalışmalarını yakından izliyorum, başarılarını da görmek istiyorum. Başarılı olabilmek için elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz'' diye konuştu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme