Acılı annenin özel isteği yerine getirildi!

Kayseri'de 2008 yılından beri birçok hastalıkla mücadele eden 45 yaşındaki V.A, verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Acılı eş A.A ise eşinin mezarının yaptırılmasını talep etmişti. Hayırseverler bu özel isteği yerine getirdi. Detaylar Kayseri Anadolu haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de 2008 yılından beri birçok hastalıkla mücadele eden 45 yaşındaki V.A, verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Geride kalan eş A.A ve üç çocuğa maddi yük kaldı. Eş A.A, yetkililerden ve hayırseverlerden evde yapabileceği bir iş ve eşinin mezar taşının yapılmasını istemişti. Sena Medya Grup bu isteğe sessiz kalmadı.

A.A nisan ayında vefat eden eşine son görev olarak mezar taşını yaptırmaya çalıştığını ancak mali yükümlülükler nedeniyle yaptıramadığını söylemişti.

Sena Medya Grup harekete geçti!

Gazetemize ulaşan A.A'nın özel isteğini duyan Sena Medya Grup yetkilileri bu isteğe kayıtsız kalmadı. Haberin yapıldığı andan itibaren mezarlıkçılarla görüşme yapan yetkililer hava şartlarının düzelmesinin ardından V.A'nın mezarını yaptırdı.

'Allah sizden razı olsun'

Mezarın yapılacağı haberini alan anne A.A gözyaşlarına hakim olamadı. Yetkililere teşekkür eden anne A.A, 'Allah sizden razı olsun, çok teşekkür ederim. Eşime son görevim mezarını yaptırmaktı. İmdadımıza hayırseverler yetişti. Haberi alır almaz çocuklarım evin içinde mutluluktan ağladı. Ne kadar teşekkür etsem az.' dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme