Adaylar sahaya indi

14 Mayıs seçimleri öncesi adaylık süreçleri kesinleşen milletvekili adayları seçim kampanyasına başladı. Tam kadro sahaya inen adaylar kapı kapı dolaşarak destek istiyor.

TAKİP ET

26 PARTİ SEÇİME GİRECEK
Türkiye'de seçim heyecanı gün geçtikçe daha da artıyor. Siyasi partilerin aday listelerini YSK'ya sunmasının ardından adaylık süreçleri kesinleşen milletvekili adayları sahaya indi. 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci dönem milletvekili genel seçimleri için 26 siyasi parti seçimlere girecek. Milletvekili genel seçimlerine girecek partilerin, aday listelerini YSK'ya teslim etmelerinin ardından, milletvekili adayları sahaya inerek çalışmalarını hızlandırdı.

KOLLARI SIVADILAR
Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin takvim işlemeye devam ederken, Kayseri'de de siyasi arena hareketlendi. Seçim kampanyalarına başlayan adaylar tam kadrolarıyla meydanlarda boy göstermeye başladı. Kapı kapı dolaşan adaylar gün boyunca hem esnaf ziyaretlerini yapıyor hem sokakta karşılaştığı vatandaşlara kendini ve partisini tanıtıyor. Vekil adaylarını sahada gören Kayserililer ise adaylara yoğun ilgi gösteriyor.

>>Haber Merkezi

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme