Adeta ikiz sezon yaşanıyor- Kayserispor'u bekleyen büyük tehlike!

Kayserispor, bu sezon galibiyetle henüz tanışamadı. Sarı-Kırmızılı takım, tehlike sinyalleri veriyor. Son olarak Göztepe'ye 3-0 mağlup olan takım, 2013-2014 sezonunu hatırlatıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, bu sezon galibiyet hasreti yaşıyor.

Sarı-Kırmızılı takım, 2024-2025 futbol sezonunda galibiyetle tanışamadı. Bu durum taraftarları derinden üzüyor. Sezona BAY başlayan Kayserispor, ikinci hafta Sivasspor'a 2-1 mağlup olurken, 3. hafta Konyaspor ile golsüz berabere kaldı. 4. hafta mücadelesinde sahasında Eyüpspor ile 2-2 berabere kalan Sarı-Kırmızılılar, 5. haftada da Trabzonspor ile 2-2 berabere kalarak galibiyet hasret kaldı. Son olarak Göztepe deplasmanında 3-0'lık ağır bir yenilgi alan Kayserispor, bu sonuçlarla tehlike sinyalleri vermeye başladı.

Burak Yılmaz yetersiz mi kalıyor?

Kayserispor, teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde çıktığı 21 maçta, sadece 3 galibiyet alabildi. Bu istikrarsızlık, akıllara 2012-2013 sezonunu getiriyor. O sezonun 5. haftası itibarıyla 5 maçta sadece 4 puan toplayabilen Sarı-Kırmızılılar, 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak Süper Lig'e veda etmişti. Sezona Robert Prosinecki ile başlayan Kayserispor, sezon sonunda 29 puanla son sırada yer alarak küme düşmüştü. Sarı-Kırmızılılar, kadrosunu korumuş, bir yıl sonra yeniden Süper Lig'e yükselme başarısı göstermişti. Kadroyu koruyan Kayserispor'un borç yükü de bu yıldan sonra gelmeye başladı.

Üst üste zorlu maçlar bekliyor

Kayserispor'un bu sezonki performansı, geçimişi hatırlatıyor. Yaşanan kötü senaryonun yeniden yaşanma ihtimali, taraftarı endişelendiriyor.. Takımın biran önce toparlanması ve galibiyet serisi yakalaması gerekiyor. Sarı-Kırmızılılar, şu ana kadar 5 haftalık süreçte galibiyet alamazken, bu hafta sonu sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak, ardından da Başakşehir'e konuk olacak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme