Ahu Tuğba son yolculuğuna uğurlanıyor! Anjelik Calvin bakın nasıl sitem etti?

Miami'de kaldığı evinde hayatını kaybeden Türk sinemasının ünlü oyuncularından Ahu Tuğba'nın cenazesi uzun süren prosedürün ardından Türkiye'ye getirildi. Bugün Tuğba'nın cenazesi son yolculuğuna uğurlanırken kızı Anjelik Calvin de sitem dolu sözler sarfetti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

Türk sinemasının tanınır simalarından Ahu Tuğba uzun süren prosedürlerin ardından Anjelik Calvin'in pasaportunun yenilenmesiyle ünlü oyuncuun cenazesi Türkiye'ye getirildi. Ünlü oyuncu Zincirlikuyu mezarlığındaki annesinin mezarına defnedilecek. Uzun süredir KOAH hastalığıyla mücadele eden Ahu Tuğba, uzun süredir ABD polisi ile birlikteliğinden olan kızı Anjelik Calvin ile Miami'deki evinde kalıyordu. Calvin cenazede basın mensuplarına konuştu.

'Kabus gibi geçti'

Gazete Magazin'de yer alan görüntüerde, Muhabirin '29 günlük süreci değerlendirirseniz, sizin için nasıl geçti?' sorusuna Calvin, 'Kabus gibi geçti. Hiç bir evlat annesini o şekilde görmek istemez. Allah düşmanımın başına vermesin' şeklinde yanıt verdi.

'Allah katında görevimiz yapmak için buradayız'

Türk sinema oyuncusu Serpil Çakmaklı Ahu Tuğba'nın cenazesine katılımın az olduğunu belirterek, 'Bu şekilde uğurlanmasını kınıyorum. Cenazenin dolup taşması lazımdı. Yazıklar olsun' diyerek isyan etti.

Anjelik Calvin de 'Serpil ablam diyorsa doğrudur. O annemin kaç yıllık arkadaşı olduğu için bu camiada kimin ne olduğunu bir sanatçı olarak en doğrusunu o bilir. Gelip gelmemeleri önemli değil. Biz Allah katında görevimizi yapmak için buradayız.' diye konuştu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme