AK Parti Kocasinan İlçe Teşkilatı'ndan Cemiyet'e ziyaret

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ve teşkilat üyeleri, Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ile buluşan AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Kılıç, '1 Kasım sonrası teşekkür ziyaretlerimize başladı. İlk ziyaretimizi de basın mensuplarına gerçekleştirmek istedik. Çünkü onlar bu süreçte çok çalıştı ve emek ettiler' diyerek parti olarak 7 Haziran sonrasında zaten durmadıklarını ve çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.
1 Kasım'da seçim yapılması kararı aldıktan sonra da çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade eden Kocasinan İlçe Başkanı Kılıç, seçimlere 1 ay kala ise sıkı bir faaliyet içerisine girdiklerini kaydetti. Bu süreçte basını da dikkatle takip ettiklerini belirten Kılıç; 'Yaptığınız haberleri, köşe yazılarınızı dikkatle takip ettik. Oralarda paylaşılan görüşleri, talepleri, istekleri değerlendirdik. Çalışmalarımıza bu doğrultuda yön vermeye çalıştık. Çünkü, görüşler, düşünceler bizim için önemlidir. Süreç sonunda ise Kayseri Türkiye ortalamasının bir hayli üzerinde oldu. Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonraki, en yüksek oy oranıydı bu. Kocasinan, metropol ilçeler içerisinde oyunu en yüksek arttıran ilçe oldu. 7 Haziran'daki emanet vekillerimizi de geri aldık. Milletvekillerimiz Kayseri ve Türkiye için çalışmalarını yapacaklar. İnşallah 15-20 gün içerisinde bakanlar kurulumuz açıklanacak. İnşallah Kayserimiz de en 2 bakanla temsil edilirse çok memnun olacağız' ifadelerinde bulundu.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kösedağ ise, Kocasinan ilçe başkanı ve teşkilatını tebrik ederek, gerçekleşen ziyaret için teşekkürlerini iletti. HABER: KAAN AKBAŞ

Bakmadan Geçme