Akar'dan müjde! Hangi mahalleler ilçe olma yolunda?

Ak Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Vali Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti. Görüşmede neler konuşuldu? Akar Erkilet, Gesi ve Mimarsinan mahalleleri hakkında neler söyledi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Ak Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Vali Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Kayseri'ye gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'e ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

31 Mart mahalli seçimleri öncesinde Hinterland yasası ile ilçeliklerine son verilen başta Erkilet, Gesi ve Mimarsinan olmak üzere Kayseri'de birçok mahallenin yeniden ilçe konumunda düzenlenmesi için çalışmalar yapıldığının müjdesini verdi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme