Akar'dan Yahyalı çıkarması

Önceki Dönem Milli Savunma Bakanı, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Millet Vekili Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve beraberindeki teşkilat mensuplarıyla birlikte Yahyalı Belediyesi'ni ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde…

Önceki Dönem Milli Savunma Bakanı, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Millet Vekili Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve beraberindeki teşkilat mensuplarıyla birlikte Yahyalı Belediyesi'ni ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Esat Öztürk, belediyenin son dönemde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öztürk, belediyenin alt yapıdan üst yapıya, çevre düzenlemelerinden sosyal projelere kadar geniş bir yelpazede yürüttüğü faaliyetleri anlattı.

Bakan Akar, yapılan sunumun ardından yaptığı açıklamada, Yahyalı Belediyesinin yürüttüğü çalışmaların önemine vurgu yaparak, Başkan Esat Öztürk ve ekibine teşekkür etti. Akar, belediyenin ilçeye katkılarından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, gelecekte de benzer başarılara imza atacaklarına olan inancını ifade etti.

Ziyaret sırasında, bölgedeki halkın talep ve önerilerine de kulak veren Bakan Akar, vatandaşların görüşlerini dinleyerek çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi.
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki heyete gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederken, işbirliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Bakan Akar ve beraberindeki heyet, ziyaretin sonunda Yahyalı Belediyesi'nden ayrılarak diğer programlarına geçti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme