Akaryakıt zamlarına Kayserili vatandaştan ilginç çözüm!

Kayserili bir vatandaş akaryakıt fiyatlarındaki artışın ardından, tasarruf etmek için yaratıcı bir çözüm buldu. Bahadır Karaduman isimli bir vatandaş, sosyal medyada paylaştığı bu yaratıcı çözümle büyük ilgi gördü. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Youtube Kanalı
Abone Ol

Son günlerde artan akaryakıt fiyatları, vatandaşların araç kullanma alışkanlıklarını değiştirmesine sebep oldu. 37 TL'yi bulan benzin ve mazot fiyatları, birçok kişinin araçlarına binememe endişesi yaşamasına neden oldu. Kayserili vatandaş ise bu durumun mizahi yönünü ele aldı.

Bahadır Karaduman isimli vatandaş Scooter'ının arka kısmına yerleştirdiği kamp sandalyesi ile Talas'ta bu şekilde ulaşımını sağladı. Bu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaşan Karaduman'ın bu paylaşımı kısa sürede viral hale gelerek binlerce kişi tarafından beğenildi ve paylaşıldı. Bazı vatandaşlar bu çözümü mantıklı bularak kullanılabileceğini belirtirken, kimi ise tehlikeli olduğunu dile getirdi.

Bahadır Karaduman'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımda," Arabayı garaja koydum. LPG'ye zam herşeye zam. Bu saatten sonra ne yapayım ya. Bununla efil efil gidiyorum. Biz agalarla parktayız, sen de gazını, al gel sen zengin çocuğusun" dediği görüldü.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme