Akasya Durağı'ndaki Osman Aga'nın kızının son hali görenleri şaşırttı!

Bir döneme damga vuran Akasya Durağı dizisinin genç karakteri Dilek'in son hali görenleri şaşırttı. Sosyal medyada yorum yağdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Karakterleriyle adından söz ettirmeye devam eden ve taksicilerin hayatını esprili bir dille ekranlara taşıyan Akasya Durağı dizisinde Obayana ile evlenmek isteyen Dilek ve izin vermeyen taksici babası Osman Aga sahneleri günümüzde hala sosyal medyalarda paylaşılıyor. Dilek karakterini canlandıran Pelin Sönmez, gözlerden uzak hayatını yaşıyor.

'Daha çok yurt dışındayım'

Bir dönem şarkıcılık da yapan Pelin Sönmez, hayatını bir süredir ekranlardan uzak yaşıyor. Bir süre önce İstanbul'da görüntülenen Pelin Sönmez, ‘Daha çok yurt dışındayım. Gidip geliyorum yurt dışına. Oyunculuğu aktif olarak yapmıyorum. Dizilerde çalışma hayatı yoğun... Küçük yaşlarda dört sene dizi yaptım, o dönemlerim neredeyse işle geçti. 'Bulanık' diye bir sinema filmi çekmiştim, yeni vizyondan kalktı. Psikolojik-gerilim filmiydi. Her sene bir sinema filmi yapmaya çalışıyorum.'' diye konuştu.

Son haline yorum yağdı!

Sosyal medya hesabını sıkça kullanan ve farklı ülkelerde gittiği yerlerden fotoğraflar paylaşan Dilek Sönmez son haliyle dikkat çekiyor.

Güzel oyuncunun yıllar içindeki değişimine karşılık kullanıcılar, ‘Yıllar geçtikçe güzelleşmiş', ‘Harika görünüyorsun', ‘Bir insan hiç mi yaşlanmaz' şeklinde yorumlarda bulundu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme