Akıllara Hakan Kutlu ve Tolunay Kafkas geldi

Kayserispor'dan ayrıldığını Beşiktay yenilgisinin ardından duyuran Burak Yılmaz, teknik direktör Hakan Kutlu ve Tolunay Kafkas ile benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de..

Kayserispor'dan ayrıldığını Beşiktay yenilgisinin ardından duyuran Burak Yılmaz, teknik direktör Hakan Kutlu ve Tolunay Kafkas ile benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Kayserispor'da Burak Yılmaz'ın istifası sonrası karnesinin çok zayıf olduğu görüldü. Genç çalıştırıcı, Sarı-Kırmızılı takımın başında çıktığı 22 maçta, sadece 3 kez 3 puan sevinci yaşadı. Son oynanan Beşiktaş maçının ardından Burak Yılmaz, kan değişikliğine vurgu yaparak, takımdan ayrıldığını duyurdu.

Karnesi çok zayıftı

Büyük umutlarla Kayserispor'un başına geçen Yılmaz, Başakşehir, Ankaragücü ve Pendikspor maçlarında galibiyet elde ederken, 10 maçta da beraberlik aldı. Yeni sezonda 6 maçta galibiyetle tanışamayan Yılmaz, en başarısız iki teknik direktörden biri oldu. Hakan Kutlu da Sarı-Kırmızılı takımda, başarısızlığıyla dikkat çekmişti.

Agresifliği kariyerine negatif yansıdı

Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, aldığı başarısız sonuçların ardından 3 puanda kaldı. 22 maçta 3 galibiyet, 10 beraberlik alan Yılmaz'ın Tolunay Kafkas'tan sonra en agresif teknik direktörü oldu. Yılmaz, son oynanan Beşiktaş maçında da sinirlerine hakim olamadığı yine dikkatlerden kaçmayan ayrıntı oldu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme